Van itt olyan akinél placenta praevia lateralist állapítottak meg? Mesélnétek?
Nekem is lent tapadt a méhlepèny, de határeset volt, aztán idővel feljebb húzódott, a 20-30. Hét között.
Ismerősnek viszont császármetszése lett emiatt, meg sajnos be is vérzett, nem tudom, ezért-e, így az utolsó heteket kórházban töltötte, de egészséges babája született, és mindketten jól vannak.
Ha nem totális, csak részleges és még a terhesség elején vagy viszonylag, akkor elmozdulhat feljebb a lepényed. De ne aggódj akkor se, ha nem teszi ezt, annyi, hogy oda kell figyelned, elvileg gyakoribb a bevérzés, akkor azonnal doki. De ezt gondolom, tudod.
Ha esetleg császár lesz belőle, a következő babát meg szülheted hüvelyi úton elvileg.
Én úgy vagyok vele, ha császár, ha spontán, csak mindketten/főleg babó jól jöjjön ki belőle, ezt meg mérlegelik az orvosok. 37hkm (màs miatt merült fel a császár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!