32 hetesen 2200 g-os baba? Mennyi várható a végére?
Nekünk 31 hetesen mértek 1725 grammot, és azt mondták hogy jó nagy baba már most, de akkor ezekhez a méretekhez képest egyáltalán nem nagy baba amiket itt olvasok. :)
Meg persze ez csak kb méret, fél kg -+ lehet bőven, és ritka amelyik baba 4 kilóval születik.
Nem fél kg, egy kg eltérés is előfordulhat. Szülésem előtt egy vizsgálat miatt várakoztunk a szülészet előtt. Egy férfi ült kint, éppen császározták a feleségét.
Amikor kész lettek, a nővér kijött, elmondta a születési adatokat.
Utána a fickó mérgesen hozzánk fordult: két nappal ezelőtt volt mérés, ahol 1 kg-mal többnek mondták a babát! Erre most megszületett annyival, amennyivel. Ennyire megbízható a mérés!
Nekem 1880-ra becsülték akkor, 39héten született,betöltés napján 3250grammal. Centibe én is azt hittem huu mekkora lesz,mert az első 56volt. Erre a pici meg 53. Most pelusból is egyest veszünk,mert csak 2-3van betárazva. Ruhákat is nem győzöm átturni ,mert mind hatalmas. Bár az elsőre is sok nagy volt,hiába volt hosszú.
De ismerősnek 37héten huuu már most 3600gramm...Aztán a mi babánk után egy nappal császárral született éppen 3kg-val.Szóval ennyiz a becslésről.
Szülés napján mondták, h hujujj, csak 2500 a gyerek...négy óra múlva megszületett 3400 grammal. Szerinted? 😊
Előtte mindig riogattak, h mekkora baba lesz, pont ezért nem értettem, h az utolsó uh mit mutat. 😊😀
32 hetesen 2100g
37 hetesen 2700g
40+2re 4000grammal született.A súlymérés csak becslés.
32 hetesen 2500 grammra becsülték.
38 héten született 4200 grammal 56 centivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!