Mikorra várható a babám érkezése?
Teljesen mindegy hogy tudod-e vagy sem, rajtad kívül senkit nem érdekel. A baba majd megszületik amikor akar!
Nekem az első babánál fogalmam sem volt mikor menstruàltam utoljára, de tudtam mikor 'készült', az orvos mondta hogy mondjak egy dátumot mert valamit be kell írnia, mondtam egyet, pedig akkor nem volg meg a valósàgban, ez szerepelt a papírokon. (8 nappal az ezàltal kiírt napon szültem)
Második babánál az én ovum is később volt (24cn).Az első ultrahangok is engem igazoltak.Így a terminust módosította az orvosom február 24ről március 7re.Végül március 14én született,már szóba jött az indítás 😁
Szóval hiába tudod mi mikor volt a baba akkor is akkor jön amikor akar 😉
A 12 hetes UH-n belőtték a méret alapján a szülés várható időpontját, azt fogják figyelembe venni remélhetőleg.
Ha a vérzés szerintit nézik, akkor félő, hogy be akarják majd indítani előbb. Ha oda kerülne a sor, akkor mindenképp hangoztasd, hogy később fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!