Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés bakteriális fertőzés...

Vérzés bakteriális fertőzés miatt? Nagy lehet a baj?

Figyelt kérdés

23 hetes vagyok és hétfőn kórházba kerültem vérzés miatt. Nem egy picike folt, vagy pár csepp volt, hanem nagy mennyiségű friss piros vér. Rettenetesen megijedtem. A kórházban kiderült, hogy "csak" a méhszáj vérzik, a baba jól van, méhszáj zárt egyenlőre. Viszont bakteriális hüvelyfertőzésem van amit antibiotikummal kezdtek kezelni (Dalacin hüvelykrém).

Nagyon félek, mert a vérzés azóta is tart, igaz enyhült, de kitart, minden nap hol barnás hol pirosas folyás/enyhe vérzés van. Az antibiotikumot használom persze, 1 hét múlva kell mennem kontrollra (már kiengedtek). Néha nyilallásokat érzek a hüvelyemben illetve a méhemben, de csak egyet egyet, nem rendszeres. Ugye nem a méhszáj nyílik? Tudom nem vagyok orvosok, de hátha van valaki aki járt hasonlóképpen, rettegek hogy feljut a fertőzés, hogy beindul a szülés, hogy megreped a burok, hogy kinyílik a méhszáj, hogy beteg lesz a baba.... Nagyon félek. Volt így esetleg más is?

2016. okt. 13. 07:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

ha kiengedtek,akkor csak nem lesz baj.

Nekem pont ez az egyik parám,a bakteriális fertőzés miatt beinduló koraszülés.

mindenki kiröhög,mert a terhességem alatt havonta vetetek kenetet és nézetem, a protokoll szerint meg csak a 28.héten kéne.

de nézd meg,te is 23 hetes vagy,és ez van.

én azt mondom,hogy te is nézesd inkább minden hónapbn ezen túl,abból baj nem lehet!

2016. okt. 13. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon vigyázz magadra!Az antibiotikum mellett szedj sok magnéziumot (a max. adagot amennyit lehet) és csak feküdj.Barátnőmnek pont ugyanígy volt csak őt bent tartották a kórházban de sajnos 3 nap alatt, a 28. héten mégis megszületett a babája.Ezt nagyon komolyan kell venni!Nem ijesztgetni akarlak egyáltalán, de ha van magánorvosod akkot lehet érdemes volna vele beszélned és megkérned, hogy fektessen be.Barátnőmnek is annyi volt a szerencsèje, hogy a kórházban feküdt, még egy pár napot tudták húzni, kapott tüdőérlelőt, antibiotikumot, infúziót, az ágyat is olyan szögbe helyezték hogy a gravitáció ne "segítse" a szülés beindulását.Remélem nem lesz semmi baj!Szorítok nagyon!
2016. okt. 13. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!