Szedtek vagy szedtetek terhesség alatt omega3-at?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyiket?2016. okt. 11. 13:00
1/7 anonim válasza:
Femibionban volt az is.
Külön is volt otthon, de azt mindig elfelejtettem.
2/7 anonim válasza:
külön nem szedek. Van a terhesvitaminban, azt szedem, a Ladyvitet.
4/7 anonim válasza:
Végig szedem, van h kimarad 1-1nap de összességében igen.
5/7 anonim válasza:
Igen, femibion mellett még. Mullerben vettem. Azt olvastam, h kiegyensúlyozott babára számíthatunk tőle. Lehet véletlen, de valóban az.
6/7 anonim válasza:
4s vagyok, én meg a dm saját márkás gesunde plus omega3 1000 mg halolaj kapszuláját, de vigyázni kell ezekkel, mert sokan nem bírják, főleg ha este veszik be. Ugyanis elég erőteljes halíze van, ha éhgyomorra veszed és büfikor durván visszajöhet a halas íz. Én emiatt délben ebéd közben veszem be és így nincs semmi gondom vele. Csak ne gyümölccsel vedd be és ne éhgyomorra.
Üdv,
31hkm
7/7 anonim válasza:
Én terhesség előtt 1,5 évvel kezdtem szedni Biotech vitaminokat. Teljesen más ok miatt, de azóta is szedem. Omega 3-at, Multivitamin for Women-t és Magnéziumot. Gravidát próbáltam, 5 szem! bezavart az állandó pajzsmirigy tabimnak(kipattogtam tőle) így abbahagytam. Visszatértem az addig szedett Biotech Multivitamin for Women-re. Ebben is van mindenféle ami terhesen kell. Kiegészítésként a védőnő javasolt plusz magnéziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!