Valaki írjon hányigerre terhesen is szedhető gyógyszert vagy házi praktikát?
Figyelt kérdés
25 hetes terhes vagyok.B6 nem segített,orvos javasolta az elevit plust ugyanúgy hányingerem van.Valamint ittam tejet,ettem kekszet és gyömbért is,de semmi nem változik.Gyomorsav már marja a torkom.Ha valakinek van bevált módszere azt megköszönöm.2016. okt. 10. 21:59
1/8 anonim válasza:
Hányingerre nekem a jó hideg coca-cola segített!
Gyomorégésre Rennie.
2/8 anonim válasza:
25 hetes vagy? Eddig nem volt hányingered?
Rennie tabletta, vagy a terhesvitamin elhagyása amit még meg lehet próbálni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,2hónapja kezdődött.Esténként jön csak elő ez a gond.Ienkor még aludni sem tudok.
2016. okt. 10. 22:04
4/8 anonim válasza:
Ha sok a savad arra jó lehet a Rennie tabletta vagy a Salvus víz (Salvus rossz ízű, de hatásos).
5/8 anonim válasza:
nekem sajna a savon semmi sem segített... hányingerre és fejfájásra a cola volt a csodaszer nálam is :)
6/8 anonim válasza:
Nekem 0-24-ben hányingerem volt, bár csak az 1. trimeszterben. egyedül étkezések alatt múlt el, azt is csak amikor ettem. meg minél fáradtabb voltam, annál erősebb volt. ezen a délutáni alvás segített. a kekszektől meg minden nasitól nekem égett a gyomrom, nem lehet neked is ez okozza?
7/8 A kérdező kommentje:
Mióta babát várok nem szeretem az édes dolgokat a kekszet is csak a hányinger miatt ettem.Colat nemsokára bevetem remélem beválik.Köszönöm a válaszokat.
2016. okt. 11. 18:14
8/8 A kérdező kommentje:
Kiprobáltam mindent.Semmi nem jőtt be.Csak a tej.
2016. okt. 22. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!