Jelenthet-e valami gondot, ha egyáltalán nem bírok semmi édeset enni már a terhesség elejétől kezdve (18 hetes vagyok most)?
Ne aggodj,gondod biztos nem lehet belolle!
Amugy mig terhes nem lettem borzaszto edes szaju voltam,de ahogy terhes lettem csak a ferjem jart jol mert nem kellett megosztania velem a szulinaponra kapott oriasi tabla csokikat ....igy megehette egyedul :o)...szoval en sem kivantam az elejem abszolut....most par hete van hogy jol esik 1-2 kocka csoki,de az is inkabb a Kinder Tejszelet...
Amugy magat a cukrot rengeteg mindembol tudod potolni,en az elejetol kezdve rengeteg gyumolcsot ettem,nem azert mert igy lattam jonak hanem azert mert borzasztoan kibbantam es az elejen nekem 1 adag gyumolcs jobban esett mint 1 falat kaj...pedig 1x sem hanytam es mindent tudtam enni.
Ugyhogy csak nyugi!
Konnyu terhesseget es boldog babazast kivanok!
31 hetes pocis
...bocsika a helyesirasert...siettem...
*kivantam... :o)
Én nagyon édesszájú vagyok, mindent minden mennyiségben.
Amikor babás lettem, én sem kívántam semmi ilyesmit - meg is lepett, főleg hogy azt mondják kislánynál nagyon édeset kíván az ember. Lányom is lesz, és nem kívántam. Aztán a 20as hetek közepétől talán (?) elkezdtem kívánni, átalában napi egy adag fagyi a minimum! :)))
Aztán néha még ez-az, persze csak mértékkel.
Lehet hogy még nálad is elérkezik az idő!
Az első gyermekem fiú ,vele mindig édeset kívántam,most lányom lessz és a szalonát kívánom csípős paprikával.soha nem ettem csípősset.
ez mindenkinél egyedi.
nem lehet általánosítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!