Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenthet-e valami gondot, ha...

Jelenthet-e valami gondot, ha egyáltalán nem bírok semmi édeset enni már a terhesség elejétől kezdve (18 hetes vagyok most)?

Figyelt kérdés
Csak a teát iszom ugyanannyi cukorral, mint régebb. Amúgy néha kívánom az édeset, de rosszul vagyok tőle (hányingerem van utána), ezért inkább kerülöm. Remélem, azért a baba megkapja a szükséges szénhidrátmennyiséget egyéb ételekből. Utalhat ez valami rendellenességre?
2008. okt. 3. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne aggodj,gondod biztos nem lehet belolle!

Amugy mig terhes nem lettem borzaszto edes szaju voltam,de ahogy terhes lettem csak a ferjem jart jol mert nem kellett megosztania velem a szulinaponra kapott oriasi tabla csokikat ....igy megehette egyedul :o)...szoval en sem kivantam az elejem abszolut....most par hete van hogy jol esik 1-2 kocka csoki,de az is inkabb a Kinder Tejszelet...

Amugy magat a cukrot rengeteg mindembol tudod potolni,en az elejetol kezdve rengeteg gyumolcsot ettem,nem azert mert igy lattam jonak hanem azert mert borzasztoan kibbantam es az elejen nekem 1 adag gyumolcs jobban esett mint 1 falat kaj...pedig 1x sem hanytam es mindent tudtam enni.

Ugyhogy csak nyugi!

Konnyu terhesseget es boldog babazast kivanok!

31 hetes pocis

2008. okt. 3. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:

...bocsika a helyesirasert...siettem...

*kivantam... :o)

2008. okt. 3. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon édesszájú vagyok, mindent minden mennyiségben.

Amikor babás lettem, én sem kívántam semmi ilyesmit - meg is lepett, főleg hogy azt mondják kislánynál nagyon édeset kíván az ember. Lányom is lesz, és nem kívántam. Aztán a 20as hetek közepétől talán (?) elkezdtem kívánni, átalában napi egy adag fagyi a minimum! :)))

Aztán néha még ez-az, persze csak mértékkel.

Lehet hogy még nálad is elérkezik az idő!

2008. okt. 3. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Az első gyermekem fiú ,vele mindig édeset kívántam,most lányom lessz és a szalonát kívánom csípős paprikával.soha nem ettem csípősset.

ez mindenkinél egyedi.

nem lehet általánosítani

2008. okt. 3. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!