Jelenthet-e valami gondot, ha egyáltalán nem bírok semmi édeset enni már a terhesség elejétől kezdve (18 hetes vagyok most)?
Szia!
Nem kislányod lesz?
Nálam is ez van és nekem az lesz! :)
Én sem akarok egyáltalán édességet enni, pedig mindig édesszájú voltam. Aztán amint terhes lettem, egyszerűen azóta nem kívánom az édeset.
És kisfiam lesz.
23 hetes kismama
Szia!
Én nagyon de nagyon szerettem mindig is az édességet bármilyen formában. Amikor terhes lettem viszont egyáltalán nem kívántam. Én még teát sem ittam. Ez viszont nem probléma! Szénhidrátot ahogy Te is írtad kap a bébi, lehet azt sokmindenből pótolni. Ne is gondolkozz olyan dolgokon, hogy valami rendellenesség van. Ne izgulj!
Szia, nem hiszem, hogy gond lenne belőle, sőt, szerintem egészséges is. Nem feltétlen sütiből fogod kapni a szénhidrátot, hiszen nemcsak abban van.
A nemeket azért kérdezték, mert van ilyen "legenda", hogy ha édeset kívánsz, akkor lány lesz, ha sósabbat, meg ilyesmit, akkor fiú, de ennek nem hiszem, hogy sok alapja van.
Megváltozik az izlésünk terhesség alatt, ennyi. Azt mondják utána helyreáll. Én éltem haltam a csipős kajákért, most nem. A céklát imádtam, most rá se bírok nézni..én is 18 hetes vagyok. Ne aggódj emiatt, nem utal semmire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!