16 L vagyok. CSináltam tesztet terhes vagyok, már 8- hetes Meg szeretném tartani. Szülő nélkül el lehet menni, dokihoz? Értesiteni kell a dokinak a szülőt?
"Es a baratom 19 eves es dolgozik es egy ket honaptol mar elvesz felesegul es ezaltal nagykorusit.. "
A barátod akkor vehet el, ha a gyámhatóság beleegyezik, anélkül nem. Ahhoz meg, hogy megkapjátok az engedélyt, szükséges, hogy biztosítva legyen a megélhetésetek (szülöktöl függetlenü), illetve mindketten testiek meg szellemileg érettek legyetek (ez a te esetetedben garantáltan nem áll fenn).
A terhesség azonban nem elegendö ok arra, hogy engedélyezzék a házasságkötést.
Ez így mind remek.
Csak kalkuláld be, hogy ha a pasid rájön, hogy ő mégis inkább élni és bulizni meg csajozni akar, beadja a válást, és kivág az utcára gyerekkel együtt, akkor mi lesz.
Ugyanis hiába leszel csak 17, nem köteles a szülő eltartani, hiszen már nagykorú vagy!
Remélem erre az esetre is van terved, és egyedül is el tudod tartani kettőtöket, lesz hol lakni, és lesz mit enni.
Elvégre te most arra készülsz, hogy szülői (vagy egyéb) segítség nélkül fogsz felnevelni egy gyereket.
Menő vagy.. Ès okos csak adj egy lakcímet, ès küldj egy kèpet nagyszám lenne nekem is igy írni!
De miből gondolod hogy romák vagyunk?
Nagy szájú
Ez tényleg idióta! Nem baj kislány,lesz még pár pofáraesés az életben! Te rögtön 17évesen esel először pofára! Szép!
Majd ne felejtsd el este megveregetni a vállad,hogy milyen f,sza csaj vagy!
Jah várj,nem,mert még anyádnak sem.volt merszed bévallani,hogy felnyomtak!
:-D
Sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!