16 L vagyok. CSináltam tesztet terhes vagyok, már 8- hetes Meg szeretném tartani. Szülő nélkül el lehet menni, dokihoz? Értesiteni kell a dokinak a szülőt?
Miért nem akarsz szólni a szüleidnek? Mi lesz a babával, ha megszületik? Hol fog élni? Ki fog neki pelenkát venni?
Én igaz csak vizsgálatra mentem 18 éves korom alatt de én úgy emlékszem egyedül nem mehettem..
Az rendben van, hogy meg szeretnéd tartani, de hogyan kívánod felnevelni a gyereket szülői segítség nélkül?
Én nem csak azon borulnék ki, ha a 16 éves lányom bejelentené, hogy terhes, de azon még jobban, ha falhoz szorít, és sunyi módon, akkor jelenti be, amikor már késő...
Nem kellene megtisztelni a szüleidet, hogy eléjük állsz és elmondod, hogy mi a helyzet?
Sajnos kiskorúnak a 18. hétig engedélyzett az abortusz. Szóval, ebbe nem igazán lenne beleszólásod, ha úgy adódna, küldhetnek még 4 hónaposan is sajnos abortuszra és az nem műtét altatásban, hanem meg kell szülnöd. Gondold át ezt a dolgot alaposan!
Szia!
A szüleid előbb utóbb ugyis megtudják,hiszen egy idő után látszani fog a hasadon,hogy babát vársz:)
Szóval szerintem minél előbb mond el nekik:)
Azt hogy elmehetsz-e egyedül orvoshoz,nem tudom,bár szerintem nem
1. Nögyógyászhoz mehetsz szülö nélkül.
2. A 4. hülyeséget ír, mert egyrészt a 18 hét körül is ugyanúgy történik az abortusz mint korábban, másrészt a szülö nem kényszerítheti rá a gyerekét, ha az nem akarja.
3. Ennek ellenére nem ártana, ha átgondolnád, hogy miböl fogsz megélni a gyerekkel együtt, mert gondolom, saja´t jövedelmed még nincs.
Na,és honnan sikerült.kitalálnod,hogy már 8hetes terhes vagy??
Voltál orvosnál??
Olvastam hogy az utolso menstruacio elso napjatol kell szamolni..
Es a baratom 19 eves es dolgozik es egy ket honaptol mar elvesz felesegul es ezaltal nagykorusit.. Csak utana akarom elmondani anyukamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!