Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggodo kismama vagyok. Kilehet...

Aggodo kismama vagyok. Kilehet szurni a betegsegeket?

Figyelt kérdés
7.ik hetemben jarok es terhes vagyok mint a nagykonyvben. 6.het 3. Napjatol elkezdet fajni a fogames picit a fulem. Gyogyszert nem szedek mert nem ajanlottak. 7.ik hettol raz a hideg es picit a torkam is faj. Nagyon felek valami baja lesz a babanak. Van egy szellemi fogyatekos testverem es tudom mit jelent. Kilehet szurni a betegseget valamilyen modon es ha igen ajanlanatok jo szakembert. Picit felek a baboca viszont nyugodtsagot sugaroz felefele.
2016. okt. 8. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Milyen rendellenességek kimutatására képes a PrenaTest®?

A PrenaTest® a magzatban előforduló különböző kromoszóma-rendellenességeket mutatja ki. Ezek olyan rendellenességek, amely a magzat kromoszóma állományának számbeli hibáira vezethetőek vissza. Ilyen a 21-es kromoszóma többlete, amely a Down-kór (21-es triszómia), vagy az Edwards-kór (18-as triszómia), a Patau-kór (13-as triszómia), illetve a nemi-kromoszómák számbeli rendellenességei (Turner- és a Klinefelter-szindróma, a tripla X- és az XYY-szindrómák). A PrenaTest® három formája lehetőséget ad arra, hogy a várandós igényére, korábbi vizsgálati eredményeire, kórelőzményére szabottan kerüljön a megfelelő vizsgálat kiválasztásra. A PrenaTest® elvégezhető csak a Down-kórra, a Down-kórra, az Edwards-kórra és a Patau-kórra irányulóan vagy az előbb említettek mellett a nemi kromoszómák értékelésével.

Konzultáljon kezelőorvosával, hogy az Ön esetében mely vizsgálati forma a leginkább javasolt.

A PrenaTest®-tel igény szerint, a születendő gyermeke neme is megállapítható, a terhesség 12. hetétől.

2016. okt. 9. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:

10 es voltam a prena teszttel linkel.

Lehet olvasgatni.

2016. okt. 9. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
2016. okt. 9. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!