Kakukkfűvel fűszereztem a kaját,8hetes kismama vagyok. Ugye ettol meg nem lehet baj?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 11:47
2/9 A kérdező kommentje:
Mert elvileg ezeket a fuszereket nem lehet enni terhesseg alatt... tarkony kakukkfu stb... de remelem hulyeseg
2016. szept. 30. 11:57
3/9 anonim válasza:
Szerintem ipari mennyiséget kéne belőle fogyasztani, hogy bármi bajod legyen, ha egyáltalán. Nyugi. Én kimondottan kívántam egy időben a tárkonyos kajákat, kakukkfüvet is ettem, semmi bajom. 24 hkm.
4/9 anonim válasza:
A fozeshez valo mennyiseg szerintem messze nem árt...kakukkfu teat azert nem készítek,de fuszerezeshez siman hasznalom:)
5/9 anonim válasza:
Tudtommal ezek nem ártanak a terhességnek, pedig ismerem a legtöbb gyógynövényt. Ettől persze még lehet, hogy tévedek.
De ilyen esetben is fűszerezhetsz vele, kb. 1-2 teljes tasaknyi fűszer lenne csak ártalmas.
6/9 anonim válasza:
Nem Hülyeség, fűszerekkel nagyon nagyon vigyázni kell, de ez nem arra értendő ha raksz egy csipetet az ételbe ami vagy 10 adag, hanem hogy pl. ne fözz belőlük teát. Például a fahéj is veszélyes, vetélést okozhat, de itt nem 1 db fahéjas csigáról van szó.
8/9 anonim válasza:
Minden kisamamának fényevőnek kellene lennie a sok tiltás miatt. Nyugodtan egyél a nyers húson kívül bármit, ami jól esik.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. okt. 1. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!