Látjátok a 2 csíkot ti is?
Nézz ide kérdező,na ez halvány pozi,a tiéd felett pár sorral tette ki a kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szeretem,mikor a kérdező a szánkba akarja adni a választ!
"Látjátok ti is?"
Nem,nem látjuk. De ha neked így jó és ez kell,akkor igen,terhes vagy,gratulálok!
Boldog babavárást,könnyű szülést!
(senki nem akar bántani, de ezekből szoktak lenni a legnagyobb pofáraesések)
Miert van az, hogy en soha nem toltottem fel ide tesztet?
Elarulom. Mindharomszor birtam magammal, keses utan 4-5 nappal vettem Gabriel-tesztet, melyeken EGYERTELMU ketto csik volt.
Nem kellett megszavaztatni.
Senki sem rosszindulatú, csak reális. Annak semmi értelme, hogy beleéled magad, aztán csattansz.
Ez nem az a teszt, amire azt lehet mondani, hogy halvány, de ott van. De ha szerinted ott van, akkor minek a közvélemény-kutatás? Azok szokták megkérdezni, akik nem biztosak magukban. De te az vagy, és ellenkező választ el sem fogadsz.
De bunkó vagy kérdező!
Ne tedd fel a kérdést ha bánt a válasz.
A halvány és a láthatatlan között azért van különbség!
A linkelt kérdés halvány,a tiíd meg láthatatlan.
Az meg,hogy a gyerek orra alá dugod a pisis tesztet,higy hány csíkot lát,hááát...gondolom neki is ilyen sugallmazó kérdést tettél fel,aztán rávágta,hogy 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!