Magzati szívhang hallgatót milyen gyakran szoktátok használni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 18:36
11/15 anonim válasza:
A hasi ütőér miatt hallani ott is...
12/15 anonim válasza:
#10-es tévedsz, nem a szívét hallja, hanem a saját artériáját tudja megtalálni, annak a lüktetését lehet összekeverni a baba szívhangjával, mert ugyan olyan, csak lassabb. Hiába, hogy nem "szív", ugyanolyan hangot az artéria lüktetése az ultrahangon keresztül.
Kérdező: én csak félidő tájtól használtam (mert akkor vettem). Egész a szülésig használtam, akkor vettem elő, ha nyugtalanított a mozgása, elég lusta baba volt, sose rúgta szét a bélésemet. :) Persze ezt kint pótolja szorgalmasan.
13/15 A kérdező kommentje:
Pont néztem a videót és ahol mutatták a mama szíverését a csípő csont fele ott volt ahol hallodtam, de megprobálom ott ahol a videó mutatja így megtalálhatom mindkettőnkét. Majd írok, csak a párom is megvárom, mert ő sem szeretne lemaradni róla!
2016. okt. 8. 06:36
14/15 anonim válasza:
Angelsoundot használok már a 12. Héttől. Nem lehet összetéveszteni a tiéddel, mert dupla olyan gyorsan ver és olyan, mint a lódobogás :) én már 24 hetes vagyok, kb két hete minden nap érzem a rúgásokat és mocorgásokat, de amikor nem hallom, akkor meg szoktam még hallgatni. Ha reggel nem hallom, akkor pár óra múlva újra. Nem árt neki, max ha éppen zavarod, akkor arrébb úszkál :)
15/15 A kérdező kommentje:
Férjemmel nekifeküdtünk megtaláltuk, az egyémet is kicsit fentebb a hason de jóval lassabb volt. A babájé nagyon gyor már most hogy hallodtam nem tudnám összetéveszteni. Nagyon gyorsan ver neki!!
2016. okt. 8. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!