Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen 14 kilót híztam....

32 hetesen 14 kilót híztam. Nagyon sok? Ki mivel állította meg a hízást?

Figyelt kérdés
Borzasztóan zavar, hogy már most ennyinél tartok, de az az érdekes,hogy bárki aki rám néz, azt mondja, hogy szinte nem is híztam csak a hasam nő. Nyilván én látom a fenekemen, hasamon, karomon a hízást, de ilyen soknak nekem sem tűnik. Viszont a lényeg amit a mérleg mutat, szóval kinek mi vált be a kilók ellen???
2016. okt. 7. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

4es 8as valaszolon gondolom van egy 15-20 kilo extra :D

Amugy a baba kb 2 kilo, a magzatviz kb 1 liter, ott a placenta, megnovekedett vermennyiseg, hatalmas mellek. Ez eleve van vagy 7 kilo szerintem es akkor meg nem beszeltunk mondjuk vizrol, amit megkot a szervezeted, plusz ugye zsir is rakodik az emberre terhesen. Na mindegy, nem azt mondom, hogy tok normalis a 14 kilo plusz 32 hetesen, de hat ki ennyit, ki annyit hizik. Probalj meg picit jobban figyelni a kajakra, ha nagyon nagyon zavar. De siman elkepzelhetonek tartom, hogy nem marad meg ez a tendencia, nekem nem egy olyan ismerosom van, aki az utolso 4 hetben mar semmit nem hizott. Annyira egyeni ez mindenkinel. Sot, meg ha ugyanaz az ember is, ket terhesseg alatt is rengeteg kulonbseg van. En pl az elsovel 17 kilot hiztam, most a masodikkal 24 hetesen -3 kilonal jarok, vagyis kevesebb vagyok, mint amennyivel kezdtem. Biztos nem lesz 17 kilo a vege.

2016. okt. 7. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Miért kell lepontozni?

Mi a baj azzal, hogy egészségesen táplálkozzon és kevesebb szénhidrátot fogyasszon??

2016. okt. 8. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak 4-es a 3 het kulonbseg egy terhessegnel nagy kulonbseg!Az meg hogy a 29 hetesen egy kilotsem hiztal nem normalis dolog,hiszen akkor fogytal?Hol van a baba sulya,a magzatviz sulya es egyeb termeszetes terhesseggel jaro dolgok sulya?Bosszanto hogy reklamozod a hulyrsegedet,es ra adasul ilyen lekezelo stilusba beszelsz azokrol akik hiznak esetleg tôbbet.kepzeld en is rendszeresen mozgok,nem zabalok a te kifejezeseddel èlve,szerintem kevesebb szenhidratot fogyasztok mint gondolnad,es làm,megis nehezebb vagyok mar 6 kiloval..ez termeszetes szerintem.Kedves kerdezo nem az a lenyeg hogy a merleg mit mutat,szerintem amig masoknak szinte felnsem tunik hogy garapodott a sulyod,addig biztosan nem vèszes.En tanacsolnam kicsivel probalj tobebet mozogni.Tovabbi kellemes babavarast kivanok.28 h km
2016. okt. 8. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Minden nap kismama tornázom, plusz igyekszem jó sokat sétálni. Egyébként a babám már most 2 és fél kiló, szerintem ez is sokat nyom a latba..
2016. okt. 9. 09:04
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Jah, sokat nyom a latba 2,5 kilót!
2016. okt. 9. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!