Tippelős: hányadik hétben vagyok?
Figyelt kérdés
Két képet rakok fel a pocakomról: egyik elöl nézetből van a másik pedig oldal nézetből.
Szerintetek hány hetes kismama vagyok és kisfiam vagy kislányom lesz?
Tudom, hogy a baba nemét nem lehet megállapítani így, csak kiváncsi vagyok ki mire tippel.
Elöl nézet:
Oldal nézet:
2016. okt. 7. 11:29
11/12 anonim válasza:
Ha a "kismamaként tehetett volna fel diszkrétebb fotót a világhalóra" kijelentés neked egyenlő az irigykedessel, akkor ehhez nem tudok és nem is akarok semmit hozzáfűzni, teljesen felesleges és csak vita lenne belőle.
Maradjunk annyiban, hogy nem egy sem az értékrendünk, sem a szövegértelmezés,de tényleg nem fogok egy vad idegennek magyarázkodni a semmiről.
12/12 anonim válasza:
Megis magyarazkodsz,hagyjuk mar.irigy vagy es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!