Tippelős: hányadik hétben vagyok?
Két képet rakok fel a pocakomról: egyik elöl nézetből van a másik pedig oldal nézetből.
Szerintetek hány hetes kismama vagyok és kisfiam vagy kislányom lesz?
Tudom, hogy a baba nemét nem lehet megállapítani így, csak kiváncsi vagyok ki mire tippel.
Elöl nézet:
Oldal nézet:
Szia!
Szemből simán 30 hét fölé mondanálak, de oldalról max 20. hét és kislány! :)
Igen, szemből nagyobbnak tűnik.
Oldalról kb 22-24 hét.
Nekem akkor volt ekkora.
Nemet nem tippelek forma alapján.
21. hét.
Mondjuk egy kicsit diszkrétebb fotót is feltölthettél volna...
Muszáj volt ennyire kihívó képet csinálnod?
Amúgy 23 hét, kislány.
27. hétbe lépek és kislány
Nem értem mi a baj a képpel, más is tesz fel melltartós képet.
Köszönöm a normális válaszokat.
Cáfolni tudlak kedves utolsó!
Én írtam, hogy szerintem tehetett volna fel kicsit diszkrétebb fotót.
A te hozzászólásodra reagálva, 55 kg-osként nincs rossz alakom, szülés után a hasam visszahúzódott, nincs striám, nincs lógó mellem, amik alapjában véve amúgy átlagos méretűek, de most, hogy újra kismama vagyok, és a fiamnál is igen méretesek lettek, szóval nem, nincs mit irigyelnem, de szerintem ez nem egy szép kismamafotó, inkább férjnek való...
(főleg amúgy én kétszer meggondolom, hogy mit dobok fel a világháóra, még ha az arcom nem is látszik) De persze az illem kérdés is olyan, mint az ízlés, kinek mi, ezzel nem szándékoztam a kérdezőt bántani...
Summa summarum, nekem közszemlére tételhez ez nem illik, mikor megnyitottam, igen kikerekedett a szemem, leginkább pólóban lévő nőket szoktam viszont látni, de még egyszer mondom, kinek hogy...
Vagy lehet az, hogy nem szoktam minden ilyen kérdést megnyitni, és eddig ilyen mindent telibe képpel nem találkoztam és kicsit meglepett...
Na de mindegy is, mindentől függetlenül boldog babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!