Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » FONTOS! Ettol lehetek terhes?...

Fifi17 kérdése:

FONTOS! Ettol lehetek terhes? Tobbi lent 16L

Figyelt kérdés
Nem reg estem at egy mesterseges elvetelesen.. Az elso alkalomtol estem teherbe.. Tobbszor utan nem is csinaltuk mert nem akartam.. Nem hittem volna hogy az elsotol lehetek terhes.. Anyamnak ezert is nem mondtam.. Szegyeltem magam.. Most meg foleg.. Mellettem allnak nem itelnek el es szeretnek a csaladtagjaim..de en akkor is melysegesen szegyenlem magam.. Depresszios vagyok.. Szakitani akartam az eset utan a baratommal de tulsagosan szeretem.. Es a csaladom is mondta hogy ne szakitsak vele hisz ez barkivel megeshet.. Na szoval vasarnap a szobaba voltunk a baratommal.. O nem tud a dologrol.. Na m1 es mondta hogy nagyon kivan meg o mar szeretne ujra ledekudni velem en mondtam neki hogy nem stb es ram fekudt.. Elelvezett.. Ruha volt rajta is rajtam is persze es olyan volt a nadragom a p unc i mnal.. Bocsi a csunya szavakert de mar teljesen kivagyok.. Lehetek ettol terhes?? Mar azert is kerdem mert en olyan idoszakba vagyok hogy most nagyon hamar teherbe eshetek Ertelmes es nem bunko valaszokat kerek.. Koszonom :(

2016. okt. 5. 15:23
1 2 3 4 5
 41/45 Költőnő? ***** válasza:
14%

Kamu az egész. 3 hónapos korig engedélyezett, addig szinte semmit nem nő a has, csak a mell. Az is ugyanúgy abortusz, bárhogy hívják is. 16 évesen szülői engedélyhez kötött.

Ja és mielőtt megmagyaráznád; nekem volt.

2016. okt. 6. 08:22
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Újra megnéztem.

18 hetes korig megszakithato a terhesség, ha az anya korlátozottan cselekvőképes, vagy neki fel nem róható okból a terhességet nem ismerte fel.

24 hetes korig megszakithato, ha a magzat genetikai ártalmának esélye több, mint 50%.

Szóval, már bőven benne lehetett a terhessegben. En 18 hetes vagyok, es szépen látszik már a pocakom.

A leginkább a szülőket nem értem. Hogyhogy ne szakitson a fiúval? Hogyhogy ez bárkivel előfordulhat?

Egy 15-16 éves lánynak még szexelnie sem kellene, nemhogy ezzel a fiúval tovább folytatni a kapcsolatot. Nekem is van 15 éves lányom, beleborzongok, ha rágondolok, ez történt volna vele.

A kislány meg fel sem fogja, mit tett, és mi történt. Később szerintem még sok-sok pszichológussal folytatott beszélgetés vár rá.

Kérdező, hagyd most ezt a szerelem témát. Egyáltalán ne fiuzz, csak ha mar nagyobb leszel, és hajlando vagy a védekezésre. Egy indukált vetelest végigcsinálni (mert ez a normalis neve) felnőttként, felelősen döntve is iszonyatos lelki teher.

2016. okt. 6. 09:13
 43/45 anonim ***** válasza:
8%
Beteg volt a babád azért kellett megszülnöd?
2016. okt. 6. 09:35
 44/45 anonim ***** válasza:
55%
Gratulálok, megölted a saját gyereked, aki már érzett, mozgott... és anyádnak is gratulálok, ha az én lányom ilyen felelőtlen lenne 18 éves koráig pasit se láthatna... remélem büszke vagy magadra, és abortuszod volt....
2016. okt. 17. 14:49
 45/45 anonim ***** válasza:

"Nem reg estem at egy mesterseges elvetelesen.."

ok

2016. nov. 15. 01:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!