FONTOS! Ettol lehetek terhes? Tobbi lent 16L
Kamu az egész. 3 hónapos korig engedélyezett, addig szinte semmit nem nő a has, csak a mell. Az is ugyanúgy abortusz, bárhogy hívják is. 16 évesen szülői engedélyhez kötött.
Ja és mielőtt megmagyaráznád; nekem volt.
Újra megnéztem.
18 hetes korig megszakithato a terhesség, ha az anya korlátozottan cselekvőképes, vagy neki fel nem róható okból a terhességet nem ismerte fel.
24 hetes korig megszakithato, ha a magzat genetikai ártalmának esélye több, mint 50%.
Szóval, már bőven benne lehetett a terhessegben. En 18 hetes vagyok, es szépen látszik már a pocakom.
A leginkább a szülőket nem értem. Hogyhogy ne szakitson a fiúval? Hogyhogy ez bárkivel előfordulhat?
Egy 15-16 éves lánynak még szexelnie sem kellene, nemhogy ezzel a fiúval tovább folytatni a kapcsolatot. Nekem is van 15 éves lányom, beleborzongok, ha rágondolok, ez történt volna vele.
A kislány meg fel sem fogja, mit tett, és mi történt. Később szerintem még sok-sok pszichológussal folytatott beszélgetés vár rá.
Kérdező, hagyd most ezt a szerelem témát. Egyáltalán ne fiuzz, csak ha mar nagyobb leszel, és hajlando vagy a védekezésre. Egy indukált vetelest végigcsinálni (mert ez a normalis neve) felnőttként, felelősen döntve is iszonyatos lelki teher.
"Nem reg estem at egy mesterseges elvetelesen.."
ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!