Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » FONTOS! Ettol lehetek terhes?...

Fifi17 kérdése:

FONTOS! Ettol lehetek terhes? Tobbi lent 16L

Figyelt kérdés
Nem reg estem at egy mesterseges elvetelesen.. Az elso alkalomtol estem teherbe.. Tobbszor utan nem is csinaltuk mert nem akartam.. Nem hittem volna hogy az elsotol lehetek terhes.. Anyamnak ezert is nem mondtam.. Szegyeltem magam.. Most meg foleg.. Mellettem allnak nem itelnek el es szeretnek a csaladtagjaim..de en akkor is melysegesen szegyenlem magam.. Depresszios vagyok.. Szakitani akartam az eset utan a baratommal de tulsagosan szeretem.. Es a csaladom is mondta hogy ne szakitsak vele hisz ez barkivel megeshet.. Na szoval vasarnap a szobaba voltunk a baratommal.. O nem tud a dologrol.. Na m1 es mondta hogy nagyon kivan meg o mar szeretne ujra ledekudni velem en mondtam neki hogy nem stb es ram fekudt.. Elelvezett.. Ruha volt rajta is rajtam is persze es olyan volt a nadragom a p unc i mnal.. Bocsi a csunya szavakert de mar teljesen kivagyok.. Lehetek ettol terhes?? Mar azert is kerdem mert en olyan idoszakba vagyok hogy most nagyon hamar teherbe eshetek Ertelmes es nem bunko valaszokat kerek.. Koszonom :(

2016. okt. 5. 15:23
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nem lehetsz terhes! Viszont nem az a megoldás,hogy azt mondod nem akarsz szexelni és közben csináltok ezt azt, először is olvass utána a fogamzásgátlásnak és úgy alapból mindennek, mi minek a következménye mivel jár, ha anyukád nem világosított fel, gondolom azóta sem,mert tennél fel ilyen buta kérdést ,akkor az orvossal beszélj.
2016. okt. 5. 15:37
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg gyakorizás helyett olvasgass a biztonságos szexről és a fogamzásgátlásról, teherbeesés feltételeiről stb. Így elkerülheted hogy megint hülyeséget csinálj. Jó tanulást.
2016. okt. 5. 15:38
 13/45 A kérdező kommentje:
Ez nem abortusz volt! Koszonom az ertelmes valaszokat elore is! Szoval szerintetek ettol lehetek terhes? :(
2016. okt. 5. 15:39
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Téged se világosítottak fel ,hogy mi is az a szex !
2016. okt. 5. 15:43
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Citromost nem csak szaporodni de dugni se kellene...
2016. okt. 5. 15:46
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Minek baszol,ha azt sem tudod hogy kell ! Mert ha tudnál akkor azt is tudnád,hogy lehetsz e terhes vagy sem !
2016. okt. 5. 15:48
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nem abortusz volt? Hanem mi? Mi az hogy mesterséges elvetélés? Te magy tévedésekbem vagy kislány. Védekezés nélküli dugással szerinted nem lehet teherbe esni de ruhában igen? És nyugodj meg abortuszod volt, nem is tudom ki mondta ezt a mesterséges elvetélés dolgot...
2016. okt. 5. 15:49
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen már volt egy abortuszod? Az első alkalomtól...

Ööööööööööööööööööö....

Amúgy a kérdésre a válasz: nem, nem lehetsz ennyitől terhes.

2016. okt. 5. 15:53
 19/45 A kérdező kommentje:
Az abortuszt altatasban vegzik.. A mesterseges veteles olyan mint amikor rendesen elvetel a no csak nekem ez mestersegen lett megcsinalva. Laminariakat helyeztek fel a mehszajba es stb stb.. Nezz utana van ilyen.. Ha idos a baba es beteg nem lehet mar abortuszt vegezni hanem ezt.. A lenyeg az hogy felek hogy teherbe eshettem most is.. Vegre jo lenne egy ertelmes valasz..
2016. okt. 5. 15:54
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál egy csomó értelmes választ, Kérdező. NEM, NEM LEHETSZ ENNYITŐL TERHES.

Jaj istenem....

2016. okt. 5. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!