Milyen érzés amikor nő a pocak? és a 11 hetes babóm?
11+4 hetes vagyok, és néha olyan furi érzéseim vannak lent:)
tegnap este láttuk a babánkat az uh-n és pörgött forgott, integetett, rugdosott:) azóta nem tudom hogy csak a tudat miatt hogy ott van és hogy már 5,3 cm vagy tényleg esetleg ő lehet, de sokszor érzek kis húzódásokat alul, a pocim alatt, és néha nem is jó kinyújtott lábakkal vagy hasom aludni mert húzódik.próbálok éjszaka is figyelmesen lenni, de nem tudom hogy lehet-e érezni azt hogy nő a poci vagy mozog-e a kis nyuszi. első babám, és nagyon vigyázunk rá, de nem hiszem hogy mindig csak a beleim mocorognak.vagy én nem tudom:) nektek mi a tapasztalat?a gyomorkorgást és az emésztést is meg tudom különböztetni:)
Szerintem még korai lenne érezned. Első babánál 16.héttől érzik, de inkább biztosan 20.héttől.
Lehet, hogy annyira örültél neki, hogy láttad, ahogy mozog, hogy már el is képzelted :) Nincs is ezzel semmi baj :)
Én nem vettem észre, hogy nőtt a pocakom, mindig csak azt éreztem, hogy ez a gatya sem jó, az sem, hopp a póló felcsúszik... Persze azt éreztem, hogy most már nem esik jól hason aludni, meg néha szúrkált, ahogy azt éreztem, hogy nyúlnak a méhtartó szalagok...
Jó babavárást neked!!!
Én is nagyon figyeltem, föleg mikor láttam 12 hetesen mozogni, utána sokat levegösödtem,. mindig azt hittem hogy ö mozog, de igazábol a 19. héten mertem biztosra mondani, hogy ö az, aztán napi 10 percet mozgott, most már 27 hetes vagyokj, sé kb 3 hete szinte folyamatosan,. és követi a napirendet., ha alszom, akkor mozog:)) és forditva.. és amelyik oldalon fekszem, azon akar ö is.. akkor rugdal:)
a pocim nekem hamar nagy lett, de a puffadás miatt, meg amugy is van kis háj a hasamon. de igazábol mikor már nagyon látványos lett az a 23. hét körül volt, addig el tudtam takarni..
32
aranyosak vagytok, köszönöm :)
igen, nekem is néha feszesebb érzésem van, mintha nyúlnának a szalagok, de azt már 5-6hetesen is éreztem:)
az ultrahangon nekünk is izgett mozgott, és utána kezdtem én is figyelni:)
az alvás mostmár rituálé.minden este frissen ágyazni, levegőztetni a szobát:) ezek nélkül esély sincs.
egész a múlt hétig annyira be volt dugulva az orrom, hogy levegőt sem kaptam, semmi nem segített, és amikor lefeküdtem, még jobban eldugult.szörnyű volt..
plusz a viszketés..kiütések..hányinger :)ezek mind mind egyszerre:) de a vizes borogatás segített a viszketés ellen:)
de visszatérve a babóra, most 1-2 napja már ismét jobban érzem hogy valószínű nő a méhem, mert a hasam is viszket lent, és ha háton vagy hason fekszem feszül, kellemetlen érzés:)
bár nem mernék megesküdni, hogy minden tünet mert mióta tudom hogy babánk lesz, azóta vagyok csak "igazán terhes" :))
vigyázzatok magatokra és a babátokra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!