Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés amikor nő a...

Milyen érzés amikor nő a pocak? és a 11 hetes babóm?

Figyelt kérdés

11+4 hetes vagyok, és néha olyan furi érzéseim vannak lent:)

tegnap este láttuk a babánkat az uh-n és pörgött forgott, integetett, rugdosott:) azóta nem tudom hogy csak a tudat miatt hogy ott van és hogy már 5,3 cm vagy tényleg esetleg ő lehet, de sokszor érzek kis húzódásokat alul, a pocim alatt, és néha nem is jó kinyújtott lábakkal vagy hasom aludni mert húzódik.próbálok éjszaka is figyelmesen lenni, de nem tudom hogy lehet-e érezni azt hogy nő a poci vagy mozog-e a kis nyuszi. első babám, és nagyon vigyázunk rá, de nem hiszem hogy mindig csak a beleim mocorognak.vagy én nem tudom:) nektek mi a tapasztalat?a gyomorkorgást és az emésztést is meg tudom különböztetni:)

2010. ápr. 24. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
10 hát mulva már tuti fogod érezni
2010. ápr. 24. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
hét
2010. ápr. 24. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem még korai lenne érezned. Első babánál 16.héttől érzik, de inkább biztosan 20.héttől.

Lehet, hogy annyira örültél neki, hogy láttad, ahogy mozog, hogy már el is képzelted :) Nincs is ezzel semmi baj :)

Én nem vettem észre, hogy nőtt a pocakom, mindig csak azt éreztem, hogy ez a gatya sem jó, az sem, hopp a póló felcsúszik... Persze azt éreztem, hogy most már nem esik jól hason aludni, meg néha szúrkált, ahogy azt éreztem, hogy nyúlnak a méhtartó szalagok...

Jó babavárást neked!!!

2010. ápr. 25. 06:50
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Szia kedves kérdező! Én 11+3 vagyok ma, és épp tegnap én is feltettem hasonló kérdést! Hát nekem jelenleg olyan néha-néha nyilaló érzésem van odalent, nyulnak a méhszalagok? Te érzel valami ilyesmit? Én kedden voltam uh-on nekem is mozgott a babám, akkor volt 5 cm! Olyan jó volt nézni! Azt mondjak h. a 4.hónaptól már elég jól látható a poci! Én nekem csak a köldököm alatt látni, hogy vmivel nagyobb! Hason aludni nagyon én sem tudok, csak jobb bal oldalt, és keveset háton, de eléggé nehéz mostanában az alvásom is! Neked?
2010. ápr. 25. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon figyeltem, föleg mikor láttam 12 hetesen mozogni, utána sokat levegösödtem,. mindig azt hittem hogy ö mozog, de igazábol a 19. héten mertem biztosra mondani, hogy ö az, aztán napi 10 percet mozgott, most már 27 hetes vagyokj, sé kb 3 hete szinte folyamatosan,. és követi a napirendet., ha alszom, akkor mozog:)) és forditva.. és amelyik oldalon fekszem, azon akar ö is.. akkor rugdal:)

a pocim nekem hamar nagy lett, de a puffadás miatt, meg amugy is van kis háj a hasamon. de igazábol mikor már nagyon látványos lett az a 23. hét körül volt, addig el tudtam takarni..

32

2010. ápr. 25. 14:08
 6/6 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok, köszönöm :)

igen, nekem is néha feszesebb érzésem van, mintha nyúlnának a szalagok, de azt már 5-6hetesen is éreztem:)

az ultrahangon nekünk is izgett mozgott, és utána kezdtem én is figyelni:)

az alvás mostmár rituálé.minden este frissen ágyazni, levegőztetni a szobát:) ezek nélkül esély sincs.

egész a múlt hétig annyira be volt dugulva az orrom, hogy levegőt sem kaptam, semmi nem segített, és amikor lefeküdtem, még jobban eldugult.szörnyű volt..

plusz a viszketés..kiütések..hányinger :)ezek mind mind egyszerre:) de a vizes borogatás segített a viszketés ellen:)

de visszatérve a babóra, most 1-2 napja már ismét jobban érzem hogy valószínű nő a méhem, mert a hasam is viszket lent, és ha háton vagy hason fekszem feszül, kellemetlen érzés:)

bár nem mernék megesküdni, hogy minden tünet mert mióta tudom hogy babánk lesz, azóta vagyok csak "igazán terhes" :))

vigyázzatok magatokra és a babátokra:)

2010. ápr. 25. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!