Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Milyen érzés a 17...

Kismamák! Milyen érzés a 17 hetes pocak?

Figyelt kérdés

Első babámat várom és kíváncsi lennék, hogy más is érez-e így, hogy normális-e? Szokatlan dolgok ezek...

Pl. ha ettetek nektek is olyan, mint ha egy homokkal telt lufi lenne a pocakotokban?

Elég rossz kondiban vagyok, és nagyobb gyalogláskor mintha lehúzna a pocakom, pedig nem nagy még, és le kell ülnöm mert "kókadok".

Vagy pl. nektek is nyom lefelé ha hanyatt fekszetek?

És köhögés, tüsszentés hatására kicsit görcsöl?

Az baj, ha nagyon hamar fáradok, pl. főzés után pihi szükséges!?

Olyan is van, mint ha a baba nyomná belülről? Még nem érzem a mozgását...

2010. szept. 28. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én annyira nem vagyok fáradt, de ha vízszintesen fekszek és is érzem, hogy nagyon húzódik, feszül és nagyon kemény is a hasam.

A felfúvódás nekem az eleje óta megvan, ez nem újdonság. Te érzed a kis bogarak mászkálását a hasadban?

2010. szept. 28. 12:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Nekem nem mászkálnak bogarak a hasamban...

2010. szept. 28. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, van teltségérzet; tartós függőleges helyzetben érezni a pocaknehezéket; húzódnak mindenfelé a méh tartószalagai, még zökkenéstől is lehet szúró, görcsölő, tompa gyenge-erős melegség érzés, feszülés, zsibbadás szerű - még nem tölti ki a baba az egész teret, így nincs tartása még az egésznek; még sokáig fogsz fáradni, hamar fáradni, hirtelen felálláskor szédülni, sok állásnál ájulásérzéssel helyet keresni. Nem baj, ha nem érzed a babát.

Tökéletesen "egészséges" tüneteket írtál le. Azért a vas pótlásra feltétlenül figyelj!

2010. szept. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!