Hemoglobin és hematokrit szintem alacsony (24. heti vérkép), jelenthet gondot?
Most kaptam meg a lelet a 24. heti labor eredményről, holnap megyek is vele a háziorvoshoz, de addig is szeretném tudni hogy mitől lehetnek ezek alacsonyak, és hogy van-e káros hatásuk. Tud valaki segíteni?
Ezeken kívül minden eredményem pont az értékhatáron van, van amelyik alulról van amelyik felülről. Ez normális?
Utolsó, nekem meg 112-es hemoglobinnal 19 lett úgyhogy tényleg van eltérés, hogy kinek mennyi. Szerintem alapból meg kellene nézni minden vérvételen minden kismamának.
A kisfiamnak a hemoglobin miatt azt mondták nem kell vas, pár hónap múlva megint meg kellett nézni mert sápadt volt, hemoglobin tökéletes, vas 4-es.. úgyhogy a hemoglobinból se lehet mindig kiindulni.
Nem néztek sajnos vasat, legközelebb majd külön mondom.
Háziorvos felírt most vasat (FERROGRAD FOLIC), úgyhogy remélem ez segíteni fog, bár ezt ellenőrizni nem nagyon tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!