20 hetesen már késő abbahagyni a dohányzást?
Szia,
Szerintem sem késő, én a 32. hétben vagyok, de még nem sikerült teljesen. Napi 1-2 még mindig van. De nagyon abba akarom most már hagyni, szoptatás alatt semmi kép nem fogok rágyújtani. Amikor nagyon megkívánom, inkább nassolok, vagy leülök a gép elé, vagy tv-zek, ezekkel is elterelem a gondolatom a cigiről. Viszont a párom is cigizik (nem akarom ráterhelni az én nem leszokásomat) és így azért nehezebb.
Ha nem megy, próbáld meg, hogy csak félig szívod el, vagy elhatározod reggel, hogy csak délután 4-kor gyújthatsz rá, próbáld kerülni a cigisek társaságát.
14:58-as válaszolónak
IGEN
Ilyeneket jó hallani.
És akkor jönnek itt a magyarázatokkal ,hogy milyen nehéz.Nincs elég felelősségtudat sok emberben.
Én még remegtem is amikor letettem ,de mindig az jut eszembe,hogy a kisbabám nem lehet beteg miattam.
De ezt utóleg senki nem veszi tudomásul,hogy Ő is lehet az oka annak ha a baba beteg.
Mindig ez jusson eszedbe.Hidd el menni fog,mert jó anya vagy.ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!