Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen már késő abbahagyni...

20 hetesen már késő abbahagyni a dohányzást?

Figyelt kérdés
Már kevesebbet szívok, de még nem tudtam letenni sajnos. Hasonló tapasztalatokat szeretnék, nem letolást.
2008. okt. 3. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Ha van akaraterőd akkor hajrá!Nekem sajna nincs,csak csökkenteni tudtam a napi adagot,de ez még nem jelenti azt,hogy nem szeretem a babámat,anyukám is szivta velem és nem azért,hogy ártson hanem mert nem volt akaratereje lerakni,ettől függetlenül Imád engem a mai napig támogat mindenbe,segit ha kell,felnevelt és tudom,hogy teljes szivéből szeret!Szoval ettől még valaki nem lesz rossz anya!
2008. okt. 3. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Olvasd el. Talán meguszod a leszokást úgy hogy nem mérgezed a gyerekedet sem [link]
2008. okt. 3. 13:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2008. okt. 3. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem letolni akarlak, de ha a gyerekedet vállaltad, akkor a vele adódó nehézségeket is vállaltad, nem? Én is cigiztem, nem is keveset, de abbahagytam. Olyan nincs , hogy valaki nem TUDJA abbahagyni. Csak olyan van, hogy valaki nem tesz meg mindent a gyerekéért. Én kérlek úgy lettem terhes, hogy a pozitív tesztem előtti napon még koncerten voltam, pogóztam, ittam, cigiztem, sőt, illegális szerekkel is éltem (extasy), és ez nálam nem volt ritkaság akkoriban. Másnap csináltam egy tesztet, mert nekem baromi pontos volt a ciklusom, és reggel meg kellett volna jönnie, és mivel nem jött meg, én már gyanakodtam. Pozitív lett a tesztem. Volt még egy fél doboz cigim, abból két szálat elszívtam (úgy gondoltam, azt a doboz cigit még elszívom), de olyan bűntudatom volt már annál a két szálnál is, hogy a doboz cigimet eltettem a fiókba. Az ötödik hónapban jártam, amikor a babám apja elhagyott, akkor szívtam el egy szál cigit, azt se végig, aztán kidobtam a fél dobozt. Ez már két éve volt, azóta megszületett a szép egészséges kisfiam, és azóta sem dohányzom, se nem nyúltam droghoz (inni néha szoktam, ha társaságban vagyok, megiszom egy pohár sört, de nem művelem azt amit régen). Na most akkor mi olyan lehetetlen ebben a leszokásban?
2008. okt. 3. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Szia,

Szerintem sem késő, én a 32. hétben vagyok, de még nem sikerült teljesen. Napi 1-2 még mindig van. De nagyon abba akarom most már hagyni, szoptatás alatt semmi kép nem fogok rágyújtani. Amikor nagyon megkívánom, inkább nassolok, vagy leülök a gép elé, vagy tv-zek, ezekkel is elterelem a gondolatom a cigiről. Viszont a párom is cigizik (nem akarom ráterhelni az én nem leszokásomat) és így azért nehezebb.

Ha nem megy, próbáld meg, hogy csak félig szívod el, vagy elhatározod reggel, hogy csak délután 4-kor gyújthatsz rá, próbáld kerülni a cigisek társaságát.

2008. okt. 3. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:

14:58-as válaszolónak

IGEN

Ilyeneket jó hallani.

És akkor jönnek itt a magyarázatokkal ,hogy milyen nehéz.Nincs elég felelősségtudat sok emberben.

Én még remegtem is amikor letettem ,de mindig az jut eszembe,hogy a kisbabám nem lehet beteg miattam.

De ezt utóleg senki nem veszi tudomásul,hogy Ő is lehet az oka annak ha a baba beteg.

Mindig ez jusson eszedbe.Hidd el menni fog,mert jó anya vagy.ENNYI.

2008. okt. 4. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!