Betöltött 36 hetes vagyok, tegnap hagytam el a magnéziumot, most már nem baj ha jönnek a keményedések?
Figyelt kérdés
Ilyenkor már nem okoz gondot,csak a görcs és a vérzés?Első babám,ezért nem tudom,a dokit elfelejtettem megkérdezni.2010. ápr. 24. 18:15
1/3 anonim válasza:
Szia.szerintem nem baj,ha keményedik időnként -ez természetes...és az enyhébb görcsök is azok,"gyakorló" méhösszehúzódások,nem kell megijedni...ha vérzés jelenik meg,na akkor irány a kórház,de addig csak nyugi....-én is első babámat várom,33 hetes vok...
2/3 anonim válasza:
A keményedés nem baj, sőt. De a vérzés nagyon nem jó, olyankor spuri a kórházba.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a keményedés érdekelt,a vérzés egyértelmü hogy be kell mennem.
2010. ápr. 24. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!