Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe estem pajzsmirigy...

Teherbe estem pajzsmirigy problémával, mi a következő lépés?

Figyelt kérdés

PCOS, és BASEDOW kórom van. Másfél év után az értékeim ,egy hónapja: TSh:1,33 ; FT4:17 ; FT3:6,1 ;TPO:11,3.

Csodával hatàros módon teherbe estem :) az endrokrinológusom egy hónap múlva tudna fogadni. Euthyrox 50et szedek,felrt,minden nap. Ezt valószínűleg megemeli? Most hogy teherbe estem hogyan változhat az értékem? Baj ha egy alá megy? Hetente levetetem addig a véremet hogy lássam hogy alakul, nem akarom hogy a babával bármi baj legyen, annyi rosszat olvasni itt. Ezzel az 1es Tsh-van mondjuk eléggé"zizegek" nem nagyon tudok koncentrálni alvás is nehezen megy bár azt mondják ez normális. Kedden megyek újra tsh vérvételre mert nem akarom hogy átessen túlműködésbe!Mire figyeljek oda még volt valaki hasonló helyzetben? Köszönöm :)

2016. okt. 1. 17:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na eljutottam az orvosokhoz :) Ma voltam UH-n látszik a petezsàk és a szikhólyag. Lassan 6 hetes leszek. A tsh-m jelenleg : 1 ! Viszont nincs már kellemetlen tünetem! Egyenlőre gyógyszeremet nem emelték ugyanannyit kell szednem egy hónap múlva vérvétel, bármi változást észlelek a doktornő megadta a telefonszámát azon elérem bàrmikor . Sajnos sokszor görcsölgetek erre a doktorúr napi egy tasak magnerosolt írt fel. Nagyon remélem hogy nem lesz baj, az UH szerint minden oké, 10 nap múlva megyek újray csak ezek a hülye enyhe görcsök.. Egyenlőre ennyi :)
2016. okt. 11. 21:52
 12/13 anonim válasza:
Jó egészséget mindkettőtöknek!
2016. okt. 11. 22:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)
2016. okt. 12. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!