Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mar Ilyen mennyise...

Szerintetek mar Ilyen mennyiseg is Karos lehet szojabol?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 9. Hetben es megkivantam a szojatejet, mivel ez nem okoz gondot ha gyümölccsel kombinalom. Ha rendes tejet iszom es kesöbb megkivanok egy almat, utana egesz nap problemaim vannak.Most olvastam azonban, milyen sulyos következmenyei lehetnek?Szerintetek mar 2 pohartol is? Nem fogom rendszeresen inni, meg csak most itt am elöször miota babat varok, de megremit amit irnak rola.

2016. okt. 1. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Súlyos következményei, ha allergiás vagy rá.

Vagy te mire gondoltál?

Ázsiában a mindennapi étkezés része a tofu (=szója).

2016. okt. 1. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Azsiaban elek es szinte minden nap használjuk valamilyen formában. Tej/tofu/szójaszósz, de meg nyersen is. A mai napig vita tárgya h jó vagy nem. A tejből napi 2 dl biztosan nem okoz gondot. 
2016. okt. 1. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert azt irjak arthat a babanak, a nemiszervek fejlödeseben.
2016. okt. 2. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos akkor szólok h ha olvasol mindent ne higyjel el! Egyszerűen katasztrófa mennyiségű intfo van a neten h mit nem szabad enni. Pl kakukkfű, fahéj, tojás, de találsz gyümölcsöt, házi füstölt húsok és más termékeket is. Felesleges mindentől aggodnod, Edd ami jól esik. Amire figyelni kell h nyersen ne egyél se tojasosat se husfelet. Lesz aki szerint májat se, pedig ha hő kezelt nyugodtan egyél. A fúrt kutakat kell meg elkerülni m nem tudhatod h milyen bacik és vegyszerek vanak benne. Nekem ezekre hívta fel a védőnő a figyelmemet. Azt is mondta, egyek ami jól esik, a szervezetem úgyis tudja h mi kell neki.

Üdv,

30hkm

2016. okt. 2. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!