Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül maradtam! Mit csinálná...

Egyedül maradtam! Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz helyzetbe kerültem!Kisbabát várok és a férjem megcsalt és válni fogunk.Van itt olyan aki egyedül is bevállalta a babucit?Én nagyon szeretném megtartani,semmiféleképpen sem szeretném elvetetni,mivel nagyon vágytam már rá:)Tudom nehéz lesz,de valahogy nincs szívem ezt a kis életet aki úgy gondolta hogy jönni szeretne,"megölni".Kérlek írjatok!
2010. ápr. 24. 14:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még!Ne érsd fére nem azt mondom határozotan h vetesd el csak azt tanácsolom nagyon jól gondold át mit válalsz magadra.

Tanácsom üljél le édesanyádal (persze ha van rá lehetöséged)és vele beszéljétek meg h ő mit mond elég éret és felelöség tuddo vagy ahoz h egyedül válald a gyermekedet,vagy segit-e majd neked ha nem birod.

Férjedel is megprobálhatnád mégegyszer megbeszélni hogy te szeretnéd ezt a gyermeket és egyedül is válalnád.

Hátha erre azt mondaná h távolból támogatna.(Ez azért én is belátom hogy naiv elgondolás de megér egy probálkozást :))

2010. ápr. 24. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia! én ma léptemm a 20. hétbe és én is egyedül vagyok. Vaciláltam azon, hogy megtartsam-e a babát, mert a párom e miatt távolodott el tőlem, pedig én azt hittem Ő is akarja, aztán meg jól pofára ejtett. Most volt a 4 éves évfordulónk, szóval nem is komolytalan kapcsolat volt. Minden áron kislányt szerettem volna és biztos voltam benne, hogy az van a pocakomban, de kiderült, hogy kukija van. Egy picit megint csalódott lettem, de most annyira imádom már a fiam a pocakban és nagyon várom. Tudom, hogy ő nem tehet semmiről és érkezni akart, ezért mindent megteszek, hogy boldog életet élhessen. Pasit meg találunk magunknak még százat. :-) De hidd el fog ő még keresni téged és még megbánja, hogy ilyen volt. Csak akkor légy erős és okos. Jó egészséget és bocs, hogy hosszú voltam. 28 éves L
2010. ápr. 24. 20:28
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
En 31 eves vagyok es a 3.-at varom teljesen egyedül.Semmi segitsegem nincs mivel külföldön vagyok.Kicsit felek,de tudom,hogy minden rendben lesz idövel.Egyszer sem jutott eszembe,hogy elvetessem,pedig a 3. nem volt tervbe veve.De mindegy,majd a Joisten mindent rendbe hoz.En nem ertem,hogy egyes pasik miert ilyen undoritoak.
2010. ápr. 25. 11:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én 26 éves vagyok, 39 hetes. Egyedül várom a babót, nincs velünk az apukája. Az igaz, hogy anyagilag támogat, de semmi egyebet nem tesz, és akkor sem fog, ha megszületik a pici. Én eleve így vállaltam be, tehát tudtam, hogy ez lesz, de így is nagyon akartam. Ne vetesd el a picit! Soksztor nekem is eszembe jut, hogy milyen nehéz lesz, hogyan fogok boldogulni (nekem ráadásul az egész családom külföldön él), de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, ha nehéz is lesz!

Drukkolok nektek!!!!!

2010. ápr. 26. 20:17
 15/22 anonim válasza:
69%
Sziasztok! Mit szóltak a szüleitek ahhoz h 19 évesen terhesek vagytok? Én is 19 vagyok és érdeklődöm. köszi a válaszokat és jó babázást!
2010. ápr. 26. 20:42
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

Úgy látom Te már döntöttél, csak megerősítésre vársz!

Hát tedd amit a szíved diktál, ha van hozzá erőd, kitartásod.

Tudnod kell, hogy nehéz lesz, és ha nincs aki melletted legyen, akkor...hát szóval ha babás az ember, nagyon nehéz lelkileg egyedül. Legalább a szüleid, vagy vki van?

De ha úgy döntesz, hogy elveteted, azt is jól gondold meg, mert utána kb 1 év mire az ember kievickél lelkileg az abortuszból...

Nem irigyellek, de bárhogy döntesz, az jó lesz!

Sok sikert!

2010. ápr. 26. 22:03
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Az abortuszból való kievickéléshez nem 1 év hanem egy élet is kevés!!!!!!!
2010. ápr. 26. 22:57
 18/22 anonim válasza:
én 21 vagyok és valószínűleg én is terhes vagyok, bár még nem bizonyosodtam meg róla teljesen! én el se tudom képzelni, hogy mit szólna a párom, ha megtudná:( lehet, hogy elhagyna vagy nem tudom fogalmam sincs. azt meg hogy a szüleim mit szólnának végképp nem tudom. velük élek még, és suliba járok. a párom mégcsak 22 bár ő már dolgozik.de nemtudom hogy oldanám meg:(
2010. ápr. 27. 08:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ,hogy így alakult:(,szerintem az a baba nem véletlen fogant pont most meg,úgyhogy fel a fejjel és bátran állj a dolgokhoz.én 6 hetes kismami vagyok de még én sem árultam el a páromnak ,hogy baba lesz ,mert nem szeretne még,sajna:(
2010. ápr. 27. 11:29
 20/22 anonim ***** válasza:
De mielőtt terhes lettél volna nem is sejteted hogy meg csal?Ahova egy harmadik be tud férkőzni ott már eleve baj van.
2010. ápr. 27. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!