Külső hangos zajokra mennyire reagál a babád a pocakban?
Robogó vagy bármilyen más motor hangját nagyon szereti, akkor nagyon aktív. Más hangokra nem így reagál. Pl.porszívó hangjával nem foglalkozik, a kutyaugatással sem.
Az apja hangját is nagyon szereti.
37 hkm
25 hetesen amikor néztük a neten a férjemmel a Jóban-Rosszban sorozatot és ahogy elindult a zenéje az elején az hangosabb volt mint maga a film akkor felébredt a babám és nekilátott sokat és elég érezhetően mozgolódni! :)
Érezhető volt hogy a hang miatt ébredt fel mert előtte is néztük és akkor nem volt hangos és ő nyugodtan is volt, na de aztán...:) Ebből legalább tudom hogy a füle, hallása az jó! :)
25+4 hkm
En konkretan egy ilyenre emlekszem a harom terhessegembol.
Az elso,szilveszterkor voltam 38hetes.nyitott ablaknal neztuk a tuzijatekokat.ejfelig nem is volt gond,na de ejfelkor mikor mindenki beindult,plusz a varosban is elkezdtek a nagy tuzijatekot....hat akkor be kellett csukni az ablakot,azt hittem az oldalamon jon ki szegeny gyerek.8.on laktunk,elottunk a nagy szabad placc,sehol egy magas haz..semmi nem fogta fel a hangot.
Akkor jo 1 oran keresztul hullamzott a hasam,fajt is ahogy mozgott.
Amugy a masik kettonel nem remlik ilyen.ok mar koran megszoktak a nyuzsgest,a hangokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!