Ti is játszottatok a babával a pocakban?! (Fény játékra) gondoltam. énis megtettem sokszor de nem reagál rá. Ugye nem lehet az h nem lát.32hetes kismami. Első babás vagyok és még aggódok mindenen szinte
Ezt ne csinald, mert mire 18 eves lesz begolyozol.
Szerinted mit reagalt volna? Kikopog, hogy anya, hagyjal aludni ?!
Pont ezt vártam hogy támadjatok..
Nem kelllene.. sztem nem abban kértem tanácsot,hogy miként végezek a magzattal... mert akkor megérteném,hogy ellenszenveskedtek. Érzem,hogy mikor van fennt és mikor alszik ha hiszitek ha nem ártatlan kérdésnek indult.
Miből érzed, hogy mikor van ébren? Csak kíváncsiságból kérdezem. Nekem sokkal aktívabb álmában. Minden ultrahangon alszik, de folyamatosan jár keze-lába. Mondtam is a 32 hetes UH-on, hogy azt hittem, ébren van. Az egyik kezével az arcát simogatta, kaparászott a fejénél a másikkal. Forgolódott, rugdosódott. És aludt. A szonográfus szerint ebben a korban még a nap 80-90%-át alvással töltik.
Ezt találtam neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!