Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-7 hetesen kell lennie...

6-7 hetesen kell lennie szívhangnak?

Figyelt kérdés

Az orvos petezsákot lát meg szikhólyagot, amikor kérdeztem, hogy minden rendben van-e azt mondta hogy igen. A szívhangra azt mondta hogy még nem kell lennie, és megmutatta a kicsi szívét. Ilyenkor milyen idős terhesnek számítok? Mert az utolsó mensi szerint 6 hét+néhány nap, de ugye a baba ennél két héttel fiatalabb. aug 30.-án volt a peteérésem, vagy 27.-én, vagy 4.-én "készült". Annyi van még a leletemen hogy korai grav. az gondolom korai terhesség.

Most ahogy keresgettem a neten, azt írják sokan hogy lennie kéne. Köszi előre is a segítséget.

2016. szept. 28. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bízz az orvosban. Mikor kell menned legközelebb, adott időpontot? És a terhesség ezen szakaszában 1 nap is borzasztó sokat számít. Ne aggódj, minden rendben lesz.
2016. szept. 28. 19:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, egy hét múlva kell visszamenni, engem csak bíztatott. Köszi a megnyugtató szavakat
2016. szept. 28. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! A doki nem ápolná a lelked, és megmondaná, ha baj lenne.

Szivhangnak a 8 hétig kell lennie. Még semmi vész!

Boldog babavárást!

2016. szept. 28. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Pontosan középidőben fogant fiamnak 6+4 naposan még nem, 8+2n már dübögött a pici szíve.

A terhességet mindig utolsó mensi szerint számolják, nem a fogantatás napja számít.

2016. szept. 28. 20:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Olyan kedvesek vagytok! :) Nagyon köszönöm.
2016. szept. 28. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha mensi szerint 6 hét+pár napos is vagy,de a baba lehet akár egy héttel fiatalabb is,ha nem a ciklus közepén fogant. Akkor pedig a petezsák és a szikhólyag bőven jó. Úgyhogy csak nyugi,pihenj sokat. 😊
2016. szept. 28. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok, látod 1 hét múlva már menned is kell, az gyorsan eltelik. :) Jó egészséget és boldog babavárást kívánok.
2016. szept. 28. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond! Későbbfogantt a baba!! Azt az orvos látta volna már most ha gond lenne! Jövőhétem lessz szívhang!
2016. szept. 29. 06:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még ekkor szívhang, 8 hetesen rendelt vissza, akkor már dobogott a pici szíve :)
2016. szept. 29. 16:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Annyira kedvesek vagytok hogy igy megnyugtattatok! Szombaton mar vert a kis szive :) bar eleg ijeszto okbol ultrahangoztak, ugyanis vereztem. De a baba ok! :))
2016. okt. 2. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!