Melyik kozmetikum vált be terhességi csíkokra? (Ne Avonos) Drogériás vagy gyógyszertári?
Figyelt kérdés
Gyógyszertári van recept nélküli?Nagyon lilák,főleg a cicimen és a combomon!30hkm2016. szept. 28. 18:03
2/14 A kérdező kommentje:
Erről vélemény?
2016. szept. 28. 18:22
3/14 anonim válasza:
2.Baba.Az első babánál nagyon kirepedtem akkor nem kentem semmivel, már teljesen elmúlt,szintelen. De most a 2. babánál az elejétől oliva olajjal és Shea vajjal kenem. Most töltöm a 29.hetet de még mindig nincs rajtam ujjabb csík.
A meglévővel már nem fogsz tudni mit kezdeni de talán még kordában tarthatod a kialakulóban lévőket.
4/14 anonim válasza:
Szőlőmagolajjal kentem magam illetve felváltva a kék dobozos niveával.Terhesség alatt egy csíkom sem lett, viszont szülés után olyan gyorsan visszahúzódott a bőröm (akkor nem kentem semmivel mert álmomban sem gondoltam hogy csíkos lehetek) hogy kialakult néhány stria.😣
5/14 anonim válasza:
Nekem még nincsenek egyenlőre csíkjaim és remélem hogy nem is lesznek de megelőzésként mondta a védőnőm hogy el kezdhetem kenegetni.
Tudnátok segíteni hogy mivel lehet megelőzésként kenegetni, mi vált be és hogy pontosan hol kenegessem? Első babát várom és nem tudok semmit erről.
Előre is köszönöm.
Bocsánat, hogy bepofátlankodtam ide.
25+3 hkm
6/14 anonim válasza:
Előző vagyok most a bio oilt szeretik sokan én is megvettem a meglévő striáimra, de még csak pár napja és nem is kenem minden nap így arról nem tudok még véleményt írni.A niveanak az olaját használtam nem szerettem, most is a szekrényben áll.
7/14 anonim válasza:
Dm-es Mama olaj. Verhetetlen ár-értékben. Hajlamos vagyok striákra, kamasz korom óta zebracsíkos a combom, csípőm, még a térdem is. Két terhesség alatt egyetlen csíkom sem lett, ezzel kentem és keveset híztam. Még túl is hordtam mindkettőt.
8/14 anonim válasza:
Ja, és naponta kentem a legelejétől, ez a lényeg.
9/14 A kérdező kommentje:
Én is kentem/kenem magam az elejétől a viszketés miatt is!Használtam/használok testápolót is meg olajat is!Neutrogénát!Olajat+krémet jelenleg(kéket)!Elötte piros Neutrogena,Garnier olaj,Dove testápoló!
2016. szept. 28. 18:59
10/14 anonim válasza:
#5-ös! Már tényleg elkezdheted kenegetni! Én is tudom ajánlani a dm-es olajat, de van rá sok más készítmény is, keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!