Baj lehet? Alig érzem mozogni?
Segítsetek!
36 hkm vagyok és tegnap alig éreztem mozogni, ma pedig még csak egyszer nyomta ki magát, egyébként nagyon aktív szokott lenni. Baj lehet? Volt vki hasonló helyzetben?
Köszönöm a válaszokat!
Nemrég ledőltem egy kicsit aludni, aztán el kezdett mocorogni, még utána fel is kellett állnom járni egy.kicsit mert szegénykém elkezdett csuklani.
Mostmár megnyugtatott hogy minden rendben, csak inkább valószínű hogy az idő miatt lustább.
Csütörtökön megyek nst -re is.
Holnap pedig védőnőhöz.
:-) Jaj de jó, úgy örülök, hogy csuklik és mozog!
Október 13-án lesz egy éve, hogy így vesztettem el a 33 hetes babámat. Azt gondoltam, csak lustizik, mert mintha párszor kinyomta volna magát nap közben, de nem mozgott kifejezetten. Másnap reggel bementem a kórházba,csak a biztonság kedvéért, de nem gondoltam semmi rosszra. És már nem vert a szíve...
Azóta is mindig rám jön a frász, ha egy ilyen kérdést látok itt.
Sajnos a boncolás sem tudta kideríteni.Volt egy bél fejlődési rendellenessége, de biztos nem emiatt halt meg (azt születése után műteni kellett volna). Tippelték, hogy talán elnyomta a köldökzsinórt, de ezt nem tudta biztosra igazolni a patológus.
Ezért kell ész nélkül rohanni a kórházba, ha már pár órája nem mozog a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!