Megtartanátok a babát, ha csak a párotok szeretné?
Komolyan nem hiszem el!
Nekem három gyerekem van. Hidd el, hogy nem lesznek örökké kisbabák, és te is átalszod majd az éjjeleket! Nekik pedig jobb, ha kis korkülönbség van köztük. El tudok képzelni olyan helyzetet, mikor az abortusz az egyetlen megoldás. De ez nem az!
Ráadásul úgy, hogy inkább elválsz!? Mer' akkor biztos több nyugodt éjszakát lesz meg több segítséged!
Mindig azt írod, hogy "a lányom". Ő nem közös akkor?
Az alapján döntenék, hogy most mennyire veszi ki a részét a gyerek körüli teendőkből. Persze, tudom, ő dolgozik.... ha így áll hozzá, akkor nem tartanám meg. Ha meg úgy gondolja hogy munka után neki is oda kell tennie magát és most is ezt teszi, akkor megtartanám.
"Mindent megvenne a születésére" - ha van egy 9 hónaposotok, akkor azért sok dolog nem kell, ez nem igazán befolyásolna.
Egyébként jól írja az egyik előttem válaszoló: nem lesz örökké baba. Nehéz lesz az leje, az biztos. Sőt, nem csak az eleje. Nálunk most a kicsi 9 hónapos, este 2-3x kel, egész nap megy mint a golyó - tudom, hogy úgy érzed, sosem lesz jobb. De lesz, hidd el :-)
Nem tartanám meg.
Aki egy gyerek mellett se segít eleget, az két gyerek mellett se lesz értékelhető segítség. Épp elég szar 1 gyerekkel egy ilyen párkapcsolatban (nem is lennék + rendesen védekezek).
Változzon, tegyen érte, hogy meg akard tartani, ne csak a szája járjon.
Ha nem tud vagy nem akar, akkor nem akkora veszteség, ha abortusz esetén elhagy, könnyebb lesz nélküle.
Megtartanám! Csak azért hogy egy jót aludhassak???? Ha elveteted megölsz egy életett aki nem kérte tőletek hogy legyen! Később majd tudsz aludni mikor a lányod már nagy lesz hpgy lehetett volna neki testvére nekedmeg egy meg nem született gyereked!
Én szüleim csak engem szerettek volna még szoptam mikor megtudta anyu hogy megint babát vár. Hát mivel ő engem császárral szült nem akarták az orvosok hogy megtartsa. Mert még régebben elkellett telni a császár után időnek. Anyum válalta kockázatott! Most van egy öcsém és anyira boldog vagyok ő mindíg ott lesz velem a testvérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!