Pocaktapirol hogy szoktatok lepattintani a rokonokat? Nagyon idegesit es ugyse a kedvukert fog rugdosodni a baba.
Nem is ertem az embereket.... En 29hkm vagyok de néha az az érzésem hogy direkt cseszegetig és nyulkalnak az emberek. Nálam az verte le a biztosítékot minap, h munkahelyemre keresnek embert. És az új, aki meg csak próba napon volt, jött kezet fogott, majd egybol simogatta a hasam. Köpni nyelni nem tudtam, olyan gyorsan léptem egyet hátra ösztönösen h láttam a csajon meglepte. Sajnalom de féltem is a hasam mindentől. Más h ha én szeretném valakinek megmutatni, vagy mondom h na most érezhető és Jöjjön fogja meg. De hala égnek meg a saját csaladom is megérti h utálom ha random valaki a pocakra tapad. Egyedül akinek elnézem az a nagymama😊 mivel beteg, műtötték és látom rajta h 10mp simi hogy feldobja, igy eleve úgy készülök ha megyünk egy kis simogatás és máris örül 😊
Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!