Tulajdonképpen a magzatburok mitől reped meg?
szerinte elöregszik.
viszont azt is mondják, hogy a baba akar megszületni, akkor viszont lehet kirugja.
nekem egrepedt, majd ha felnő a kisfiam megkérdezem kirugta-e.
:D
sok boldogságot,9hetes kisfiú anyukája
Szia!
Vhol azt olvastam, hogy a mai napig nem tudják, hogy konkrétan mitől indul be a szülés (vmilyen hormonális változás), mikor tudja a szervezet, hogy itt az idő. Nem találták meg azt a "dolgot" ami ezért felelős. Ennek része lehet a burokrepedés. Nekem az elsőnél magától kirepedt, a másodiknál repesztették.
Magát a szülést egy hormon indítja be, és ez vezet a burokrepedéshez is. Hogy mitől függ mikor, melyik részen, ezt a mai napig nem tudják az okosok.
23 hetes kismama
szia!
nekem a doki azt mondta,h nem tudják miért indul be a szülés,,,nekem 37.héten jött ki a babám, igaz, aznap mikor apu halálának első évforduloja volt, és lehet a stressz miatt indult be...nekem fájásokkal indult,meg tágultam,de a burkot repeszteni kellett...én is hallottam h a baba elkezdi termelni az oxitocint asszem és attól indul be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!