Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kora terhesség alatt normáli...

A kora terhesség alatt normális a folyamatos nyilaló érzés az alhasban?

Figyelt kérdés
Ahogy én szàmolom most 2 hetes terhes vagyok,ahogy az orvosok 5.Még nem voltam orvosnál,mert azt mondtàk h.az 6.-7.hétnél előbb nem érdemes menni.Viszont folyamatosan fáj a hasam és elég erősen nyilal alulra.Szerintetek ez normàlis?
2016. szept. 24. 08:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja es mivel nekem a tagulas es a ciszta miatt is volt a fajdalmam nekem magnerotot kellett szednem napi 6 darabot. Neked is egybol ezt fogja mondani a dokid.
2016. szept. 25. 09:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Elhiszem 10-es válaszoló hogy Te nagyon korán mentél. De ám nem minden uh gép hiper szuper hogy lássanak is valamit.

Felvettek 8 hetesen védőnőhöz amikor sajnos az Én rokonom 2x is elvetélt abban az időben. Abban a kritikus 12 hétbe.

Én pl azért nem megyek még mert az első 2 gyerekkel korán mentem és annyit mondtak nem látnak semmit. Hát az elszomoritó volt.

Most majd egyből a dokim hivom fel ha itt lesz az idő. Holnap leszek 6 hetes tehát még pulzálás sincs

2016. szept. 25. 17:00
 13/19 anonim ***** válasza:

4 vagy 5 hetes terhesseget vagyis petezsakot biztosan latnak mar. A 6. Heten mar van maximum a vegere van szivveres azoknak akiknek minden rendben van a ciklusukkal. Nekem.is volt 6. Heten.

Azert jeleztem mivel ugyan olyan tunetei vannak mint nekem voltak es az egyaltalan nem jo. Veszelyeztetett lettem es hormont is kaptam es 6 magneziumot egy nap. Ha pozitiv a teszt es nem latnak semmit akkor tul koran ment es mwg 4 hetes sem volt. Azert szoktak mondani hogy ne menjenek mert 4.heten csak petezsak van. Szerintem nincs olyan ember akinek kezdesnek ez nem lenne eleg kielegito. Viszont ha kell gyogyszer vagy ha baj van akar mehen kivuli terhesseg inkabb tudja meg minel elobb mint a 8.heten.

2016. szept. 25. 19:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt!:))Mindenképp elmegyek,engem is nyugtalanít...pedig mindenki azt mondja ez normális.Ezek szerint lehet baj is. :(((Ezen a héten vagyok5 hetes.Egyébként tényleg úgy olvastam én is hogy a 7. héten érdemes menni,viszont ha valamit érez az ember,amiről azt gondolja,hogy nem feltétlen normális,akkor el kell menni,ebben igazad van!Biztos ami biztos.:))
2016. szept. 26. 04:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnàl.Alig találták meg,de mikor megtalàlták jól látható 6 mm-es petezsák volt látható. 1 hét mulva vissza kell menni,mert akkor már több látható.Ha a hasfàjàsom erősödne,akkor azonnal.Remélem nem lesz semmi baj. :))
2016. szept. 27. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Gratulalok ennek orulok.

Mondtam hogy mar fogjak latni foleg 5 hetes terhesseget. 6.heten mar szivhangod is lesz es te leszel a legboldogabb. Magneroto nem kell szedned?

2016. szept. 27. 16:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Azért nem nyugodtam meg.A has fájás nem erősödött,de még mindig fáj szinte folyamatosan.Remèlem hétfőn lesz vagy 13 mm-es embrióval. :))Femibiont kell szednem.
2016. szept. 28. 05:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is fajt a hasam folyamatosan es ahogy elkeudtem szedni a magneroto egybol elmult. Azt a korhauban is szednem kellett tovabb.

Megegyszer gratulalok aztan majd irjal hogy mizu volt uhn:)

2016. szept. 28. 06:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Hétfőn megyek,meglátjuk az az orvos mit mond.Remélem lesz embrio.Hétfőn írok. :))
2016. szept. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!