Szerintetek mi lehet? Bocsanat ha hulyesegeket kerdeztem, de elso baba es nem tudom mi hogyan megy. )
Menzesz szerint 33 hetes vagyok,meresek szerint 34 hetes,nem tudom hogy most melyik a pontos?
A fontoskerdesem,a babam beallt fejjel,eddig zart voltam most egy ujjnyira nyitva vagyok es szivarog a magzatviz.
Fekudnom kell,amit betartok,de egesz nap kemenyedik a hasam,gorcseim vannak es feszul a baba is nagyon sokat mozgolodik bent es egyre jobban nyomja a mehemet le.
Nyomas erzeteim vannak allandoan a hasamban es a vaginamban is,es neha szurasokat is erzek.
Szerintetek ebbol ugye nem lehet meg szules?
Nem szeretnem ha meg megszuletne,meg nincs itt az ideje.
Anyukam azt mondja hogy csak az idojaras,eddig nem folyt el a magzatviz se nyakdugo nem ment el.
Nem akartak beinditani a szulest,mivel hogy tul korai lenne.
Es ha nincs baj akkor csak fekudjek,pihenjek egesz nap es majd a jovoheten vissza kell mennem.
Mert baj hogy nem tartottak bent?
Vagy nem kaptam ra semmit?
A babanak baja lesz??
Szia. En sem ertem, hogy miert nem tartottak bent. Szivargo magzatvizzel fenn all az eselye, hogy a baba barmilyen fertozest elkap, ilyenkor adniuk kellenne a tudoerlelot es antibiotikumot, hogy a baba ne kapjon el semmilyen fertozest.
Nekem mar a betoltott 40.hetben kezdett el szivarogni a magzatvizem, hagytak, hogy magatol beinduljon a szules, viszont egesz nap nyomattak belem az antibiotikumot a fertozes elkerulese vegett. Hiaba szivargott a magzatvizem 2 napig, nem indult be a szules, vegul inditani kellett.
De tenyleg nem ertem, hogy ezt hogy hagyhattak az orvosok, olyan nincs, hogy ez "nem olyan veszes". Hol, melyik korhaz ez?
Kivanom a legjobbakat es kitartast!
Nekem is fura h szivárgó magzatvízzel hazaengedtek.Tüdőérlelőt kellene kapnotok,ha megszületik jobb eséllyel induljon neki!Én "csak" Elkezdtem nyílni a 28héten és kaptam a tüdőérlelőt meg befektettek és infúzióban nyomatták belém a magnéziumot.
Melyik kórház?
Kulfoldi korhaz,de mar atmentem egy masikba mert tegnap reggel nagyon gorcsolt a hasam,bent is tartottak es most kapok antibiotikumot is es tudoerlelot is.
Es a baba is jol van,de felo hogy akarmikkr megindulhat a szules.
Szia! Mi történt veletek azóta? Rendben vagytok?
Üdv
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!