Lilien09 kérdése:
A ginepp cseppről hallott valaki? Használtátok esetleg?
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 10:47
1/7 anonim válasza:
Szia en hallottam rola meg is vettem , 6. Napja szedek 30 cseppet ehgyomorra / nap.neked miert van ra szükséged
2/7 anonim válasza:
Szia :) en is szedem egy ideje ugy mint te ,remelem segit valamit , teherbeeses segítsége céljából szedem es hogy rendezze a ciklust :) te
3/7 anonim válasza:
Azóta használt már valamit a csepp? Éreztek változást?
4/7 anonim válasza:
A ginepp a gynevacból kifejlesztett csepp. A gynevac kifejlesztője, Dr Varga Gyula fejlesztette tovább az injekcióját, miután bibsi befektetők átverték és ellopták tőle annak jogait, viszont gyártani nem tudják.
5/7 anonim válasza:
A ciklusodat óramű pontossaggal beállítja, viszont ha babát aksrtok, a férjed is szedje meg te is, 2-2 üveggel
6/7 anonim válasza:
Állandó hüvelygyulladással küszködöm, segíthet rajtam ez a csepp ? Nőgyógyász már nem tud mit kezdeni velem, antibitikumokat és gomba ellenes szereket is szedtem több fajtát, hormonjaim rendben vannak. Köszönöm ha valaki tud tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!