Beáta205 kérdése:
A Váci kórházban hány napig hadják túlhordani a babát?
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 13:40
1/7 anonim válasza:
Max 1 hét vagy kevesebb. Én hétfőre voltam kiirva, pénteken be kellett feküdnöm és szombaton zselével inditottak.
2/7 A kérdező kommentje:
Mennyivel rosszabb indítva szülni?
2016. szept. 21. 14:07
3/7 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés de nekem csak ez az egy volt. Meg minden szülés más egy anya két szülése is lehet egymás ellenkezője, igy ezt szerintem senki nem fogja tudni megmondani. Amúgy én is gondolkoztam rajta utólag, de nem stresszeltem az indításon sem főleg hogy a gyakorlat Vácon adott volt. Nekem rögtön 1-2 perces fájásaim lettek amik egész nap tartottak, valószínűleg ha magától indul fokozatosan nőtt volna a fájdalom és csökkentek volna a fájások között a szünetek de ez sem biztos. Reggel 8-kor tette fel a doki a zselét, a szobában voltam du 3-ig, végig 1-2 perces fájásokkal. 1-kor még csak elkezdett rövidülni a méhnyak de továbbra is teljesen zárt volt. 3-kor mentem át a szülőszobára, akkor volt 2 ujjnyi, mire feltették az nst-t és bejött a férjem volt negyed 4, fél négy után tolófájásom volt már jött a doki teljesen kitágultam...Azóta se tudom hogy zselé nélkül is ilyen lett volna a szülésem vagy nem. De ne félj tőle :) Amúgy nem mindenkinek vált be sokakat napokog zselézgetnek sikertelenül. De ha mégis aggódsz akkor is ráérsz ha túl vagy a kiirt időponton. Mikorra vagy kiirva amúgy?
4/7 A kérdező kommentje:
Kinél szültél ha megkérdezhetem?neked mennyivel a kiírt után indították be a szülést?27re vagyok kiírva de zárt a méhszáj meg minden rendben szerencsére csak nem úgy néz ki mint aki ki akarna bújni 😊
2016. szept. 21. 18:04
5/7 anonim válasza:
Én voltam mindkét válasz:)
Szaniszló volt ügyeletben nála szültem Totál zárt méhszájjal inditott. Hétfőre voltam kiirva, pénteken befektettek reggel és szombaton indították. De neked még addig sok időd van, hátha elindul magától. Ha nem akkor szerintem szombaton befektetnek és lehet indítják is de ez dokifüggő. De következő hétfőnél tovább szerintem nem várnak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!bocsi nem tudtam h te voltál az első válaszoló is 😊 nagyon remélem hogy megindul magától a pici!de ha nem akkor is jövőhéten hétvégén már tuti a koromban tarthatom és ezt már nagyon várom 😉
2016. szept. 22. 14:03
7/7 anonim válasza:
Majd irj azért mi a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!