Milyen sűrűn jártok terhesgondozásra? Magán vagy sztk? Minden alkalommal nézik a méhszájat manuálisan?
Félmagánba is járok (kórház a saját orvossal) és Sztk-ba is (nagyon közel van hozzám és onnan hozom a táppénzes papírhoz az igazolást) és tegnapig utoljára mégis márciusban nézték, utána aebjubaem piszkált. És ezt tartom normálisnak.
Tegnap a kötelező kenetet vette le a dokim, mert a végén tartok és most nézte meg a totál zárt méhszájat is.
Most vagyok 30 hetes. Eddig kb. 4x voltam a magán dokimnál.
Viszont sokszor e-mailezek vele, ha valami probléma van, akkor soron kívül is fogad, ami viszont nem "megnézős", arra levélben ad választ.
A méhszájat megnézte az első vizsgálat alkalmával, amikor kb. 8-9 hetes lehettem.
Aztán sajna volt egy műtétem más okból 18 hetesen, előtte csinált egy méhszájvizsgálatot, mert kellett róla igazolás, hogy zárt vagyok.
Azóta nem vizsgált manuálisan, mindig megkérdezi, hogy "kérem-e", szerinte csak akkor van rá szükség, ha valami miatt "gyanús", hogy nyílik, egyébként jobb azt nem piszkálni, mert épp a sok vizsgálat indíthat el valami nem kívánt fordulatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!