38 hetes multam, mai nap ket alkalommal volt kb felperces fajas a hasam egesz also reszen. Ez mar joslofajas? Es mit erezni mehosszehuzodaskor, az milyen?
Figyelt kérdés
ketto hete hogy kisebb, par masodpercig tarto fajdalmak voltak es vannak hol a hasamban hol a derekamban.#yerhesseg
2016. aug. 28. 18:41
1/2 anonim válasza:
Az én orvosom szerint a méhösszehúzódás (a valódi szülési) az egész méhet érinti és föntről, kb a gyomorszájtól kezdődik és tart a méh aljáig (a szeméremcsontig). Nekem is szokott lenni, amit te írsz, de én mondjuk megfigyeltem, hogy akkor fordul elő, amikor arrafelé is mozog a kisbaba, szerintem kezd beékelődni a feje a szülőcsatornába, vagy legalábbis próbálkozik. Nekem első terhesség, ilyenkor azt mondják, akár 1-2 héttel a szülés előtt is elkezdhet a baba leszállni. 38+4 hkm
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon koszi a valaszodat. nekem mar 3 hete alul van a baba feje. en mar nagyon varom a kiirt idopontot hogy megszulessen a picur. de igy utolso masfel hetben is meg olyan sokat mocorog. nemtudom ereztem e mar a mehosszehuzodast vagy sem, mert nemtudom milyen erzes. meg a nyakdugo is bent van, azt is figyelem minden wc zeskor.
2016. aug. 28. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!