Elszamoltak valamit a terhességgel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Februàr 12.èn volt az utolsò menzeszem első napja. Március 23.àn tudtam meg,hogy babàt vàrok,viszont akkor mèg a baba nem latszott csak a petezsàk. Rà egy hetère (30.àn) latszott a baba es dobogott a szive. Multhèt pènteken (16.àn )voltam 31(hetesen) mèrèsen es a baba mègis egy hèttel nagyobbnak bizonyul. A ciklusaim viszont 35 naposak. Akkor mikor is eshettem teherbe? Valamit elszàmoltak?2016. szept. 20. 07:43
1/6 anonim válasza:
Miért kéne ehhez bármit elszámolni?
A babák a 12. hét után nem ugyanolyan ütemben fejlődnek.
2/6 anonim válasza:
Nem számoltak el semmit, de a 12. hét után a babák genetikájuktól függően növekszenek. Ezért van az, hogy születik 40. hétre 2,7 kilós és 4,8 kilós tökéletesen fejlett csecsemő. A te logikád szerint minden csecsemőnek azonos méretet kellene elérnie a születésre. A magzat mérete a 12. hét után nem alkalmas kormeghatározásra, amit ez után mondanak hetet, az az átlagos magzati mérethez viszonyítva van és mellesleg semmi jelentősége nincs +- egy-két hétnek. Amikor voltunk 27 hetesen babamozin, volt mellette részletes biometria is, én a babám testrészei között is voltak 1-2 hetes eltérések. Gondolom nem fogant előbb a feje, mint a hasa, hanem vékonyabb pocakú, szép nagy fejű magzat volt. :)))) Szóval érted, na.
3/6 anonim válasza:
Arra kell hagyatkozni, amit a 12. heti ultrahangon mondtak. Ha ott módosították a kiírt időpontot a babaméretek alapján, akkor az a mérvadó. Utána valóban másként fejlődnek a babócák, nálad egyszerűen csak annyi a helyzet, hogy nagyobb lesz az átlagnál, ha ilyen ütemben fejlődik továbbra is.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen,ìgy màr èrtem. Ès köszönöm szèpen! :)
2016. szept. 20. 08:10
5/6 anonim válasza:
Nem. Csak nagyobb lesz kicsit, mint az átlag.
6/6 anonim válasza:
Még ezt se mondanám, hogy tuti nagyobb lesz, mint átlag, annyira becslés kategória ez a méhen belüli mérés... van, hogy fél-egy kilót is téved a becslés szülés előtt pár nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!