Aranyér lehet fájdalom nélkül is? Nektek mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Ma voltam wc-n és hát egész terhességem alatt elég székrekedéses vagyok semmi sem használ igazán, és ma mikor megtöröltem véres volt a wc papír. Nem érzek semmi különöset, hogy fájna, honnan tudom hogy ez aranyér-e vagy csak repedés? És ha aranyér akkor honnan tudom hogy külső vagy belső? A külsőt tapintással lehet érezni a kezdetekben is? 28 hetes km2010. ápr. 23. 15:07
1/7 anonim válasza:
A külsőt tapintással észrelehet venni,de a legegyszerűbb ha tükörrel megnézed:)Én legalábbis úgyszoktam.Nekem is van,és egyáltalán nemfáj,még véresnek se véres oylankor.De a terhességem előtt volt hogy fájt ha ültem vagy nagy wc-zni mentem,akkor vérzett is,de most semmi,csak ott van és kész...A belső aranyeret nemtudom hogy lehet észrevenni,az még nekem nem volt,legalábbis nemtudok róla.(24h)
2/7 anonim válasza:
első vagyok,azt elfelejtettem írni,hogy ha megnézed,akkor fogod látni hogy csak repedés e vagy aranyér,mert ha aranyér,akkor ilyen kitülemkedő rész lesz ott a környéken,vagy kis dudor(karfiol szerű).
3/7 anonim válasza:
lehet fájdalommentes is.akkor tükörrel simán látod a kitüremkedett részt.De nem biztos hogy az vérzett.
nekem most sajnos fáj is :-(
4/7 anonim válasza:
Szia!
Egyetértek az előttem szólókkal, annyit tennék még hozzá, hogy nagywc után mindig most meg, és kend be, hogy ne tudjon továbbrepedni, mert különben begyulladhat, és az irtóra tud ám fájni, meg hát veszélyes is, most hogy babát vársz.
Jobbulást, és jó egészséget!
5/7 anonim válasza:
Nekem is van, és nem szokott fájni.Ha szorulásom van, nekem is vérzik, de azt mondják, jobb ha kivérez, mint ha pang benne a vér.Ne aggódj, a nők és ffiak 60-70%-ának van.33 hetes pocakos
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, szerencsére azóta sem volt vérzés és semmi más tünet, talán csak felsértettem. Ha esetleg ismét lenne ilyen problémám mivel kenegessem?
2010. ápr. 27. 10:17
7/7 anonim válasza:
Én a Nivea krémmel kenegettem. Az a kék tégelyes. Persze biztos van ennél jobb, megfelelőbb krém is, viszont azokat jól nézd meg, hogy melyiket lehet terhesség, illetve szoptatás alatt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!