Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van abban az esetben, ha...

Mi van abban az esetben, ha egy héttel hamarabb vették le az afp-t? Nem lesz ebből baj?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs belőle gond, így is az esetek 90%-ban nem jók az eredmények. Mindenképp a genetikai UH a döntő. Ne izgulj, nem lesz baj.
2008. okt. 2. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az afp-t pont a hamis eredmény elkerülése miatt,a betöltött 16.héten kell levenni. Barátnőmnek 15 hetesen vették le és meg is kellett ismételni,mert azt mutatta,beteg a baba. A második már jó lett és minden lehetséges vizsgáltaon volt,teljesen egészséges lesz a kisfia. de amúgy túl nagy jelentőséget nem kell neki tulajdonítani,sokszor ad hibás eredmény,sok országban már be is tiltották.
2008. okt. 2. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is előbb vették le pár nappal, mint a betöltött 16.hét. Nem volt ezzel semmi gond.

De amúgy tényleg ne izgulj, az ultrahang a lényeg!!!!

Minden jót, 30 hetes kismami

2008. okt. 2. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a betöltött 16. héten vették le?

Sajna az AFP nem megbízható, akár 1-2 napos csúszás is téves eredményt tud adni.

Szóval előfordulhat, hogy emitta rossz lesz majd az érték, de ne ijedj meg!

23 hetes kismama

2008. okt. 2. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 3 nappal előbb vették le, és alacsony értéket mutatott, de az uh.-on minden ok volt, és nem is foglalkoztak vele. 1 nap is rengeteget számít az AFP-nél, nem is értem miért van rá szükség, az esetek nagy részében plusz izgalmat és idegeskedést okoz. Legalábbis szerintem.Bolodog babavárást: 28 hetes kismama
2008. okt. 2. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is egy héttel korábban vették le az afp-met és pont az elfogadható értéket mutatta az eredmény. Az orvosom azért felküldött Pestre megismételni a tesztet. Ott vettek megint vért és UH is csináltak. Mint kiderült teljesen normális volt és azért mutaott olyan értéket mert rosszul volt kiszámítva a terhességi hét. Ez előfordul, nem tudják 100 % osan megállapítani, hogy mikor fogant a gyerek. tymy
2008. okt. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!