Mik a tapasztalatok a LadeeVit terhesvitaminról?
3 gyógyszertárban voltam érdeklődni, nekem mindenhol felajánlották, hogy meg tudják rendelni. Reggel megrendelték, délután mehettem érte.
És még mindig nem tudok semmilyen rosszullétről, hízásról beszámolni.
Ugyan már elég régi a kérdés,de mindig adódnak új kismamák:D
Ár-érték arányban ez a legjobb kismama vitamin,ugyanis az Elevitben például nincsen jód, ami a pajzsmirigyműködés miatt nagyon fontos lenne, a Femibionban meg nincs vas. Ebben viszont van jód, vas és omega3 is a többi alapvető vitamin mellett.
A mellékhatást tekintve,3 napig kísérleteztem,hogy hogyan marad benn a vitamin(folyton csak búvárkodott),mivel elég érzékeny ilyenkor nekem a gyomrom(3.gyerek) de végül tökéletesen bevált,hogy este,már az ágyban fekve elalvás előtti utolsó pillanatokban vettem be:D
Szóval csak semmi kétségbeesés,ha visszajön,vagy nagyon rosszul lesz bárki tőle,így tuti benn marad:D
nagyon nyugodt,békés babavárást kívánok mindenkinek,könnyű szüléssel és egészséges babával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!