Azalatt mit lehet erteni, hogy "erösebben erzem a szagokat"? Rosszul leszek? Vagy mi?
Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 14:21
11/16 A kérdező kommentje:
pedig en nagyon szeretem a tojäsos lecsot... :)
remelem azert nem törvenyszerü,ez a szagläs-dolog mindenkinel elöjön... :)
köszi a välaszokat!
2008. okt. 2. 16:05
12/16 anonim válasza:
Ó, mintha magamat hallanám/olvasnám :) Nálunk is lecserélésre került az öblítő, a mosogatószer, a wc illatostó, folyton szellőztettem, mert úgy éreztem, hogy büdös van a lakásban. Most 29 hetes vagyok és szerencsére már elmúlt.
13/16 anonim válasza:
A lecsós válszoló vagyok,neke is egyik kedvenc kajám de most nem bírom, ellenben folyamatosan disznósajtot,kolbászt és sonkát ennék...:)
14/16 A kérdező kommentje:
:) nekem meg nem ilyen jo a szagläsom...csak hajnalban teszteltem.+ :)
2008. okt. 4. 11:41
15/16 A kérdező kommentje:
de mostanra viszont mär megertelek titeket.föleg a hütötöl vagyok rosszu,de a legrosszabb a kuka.meg eleve ha kajaszagot erzek.borzalmas...dehät majd csak elmulik! :)
2008. okt. 24. 17:20
16/16 anonim válasza:
Biztosíthatlak:elmúlik, én voltam a lecsós válaszoló, most töltöm majd a 14. hetemet hát étvágy növekedés figyelhető meg azóta, mióta a válszt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!