Azalatt mit lehet erteni, hogy "erösebben erzem a szagokat"? Rosszul leszek? Vagy mi?
Szerintem jobb a szaglásod a terhesség alatt, nekem legalább is.
Üdv.31 hetes kismama
Szia!
Én már túl vagyok rajta, hál' istennek.
De pl. nem tudod kinyitni a hűtőajtót, csak ha befogod az orrod! A vacsorát nem tudtam kiszedni a férjemnek. Különben öklendezetem! A saját lakásuk "szagát" nem bírtam elviselni! Pedig takarítok!:-) Szóval nekem mindentől hányingerem volt! De elmúlt!
Én is minden szagot-illatot erősebben érzek, mint a terhességem előtt, de nem leszek rosszul, nekem nem okoz hányingert. Csak épp vadászkutyának érzem magam... Messziről minden egyes szagot külön bírok választani, a legapróbb részletekig.
Üdv, 30 hetes kismami
Olyan dolgokat is megérzel, amit pl. eddig nem. És be tudod azonosítani őket. Én pl. meg tudom pontosan mondani, amikor a lépcsőházban vagyok, hogy mely lakásban mit főztek. :)
23 hetes kismama
Én rosszul vagyok!!!
Túsfürdőből csak illatmentes, no öblítő, no hűtőszag,no parfűm, no illatszerek stb
És legfőképpen lecsót sehol ne érezzek, mert akkor hányok ha megérzem, és ha kimondják, hogy lecsó rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!