Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azalatt mit lehet erteni,...

Azalatt mit lehet erteni, hogy "erösebben erzem a szagokat"? Rosszul leszek? Vagy mi?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 14:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb a szaglásod a terhesség alatt, nekem legalább is.

Üdv.31 hetes kismama

2008. okt. 2. 14:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már túl vagyok rajta, hál' istennek.

De pl. nem tudod kinyitni a hűtőajtót, csak ha befogod az orrod! A vacsorát nem tudtam kiszedni a férjemnek. Különben öklendezetem! A saját lakásuk "szagát" nem bírtam elviselni! Pedig takarítok!:-) Szóval nekem mindentől hányingerem volt! De elmúlt!

2008. okt. 2. 14:26
 3/16 A kérdező kommentje:
akkor megis csak rosszuletet okoz.köszi a välaszokat!
2008. okt. 2. 14:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden szagot-illatot erősebben érzek, mint a terhességem előtt, de nem leszek rosszul, nekem nem okoz hányingert. Csak épp vadászkutyának érzem magam... Messziről minden egyes szagot külön bírok választani, a legapróbb részletekig.

Üdv, 30 hetes kismami

2008. okt. 2. 14:35
 5/16 A kérdező kommentje:
:)
2008. okt. 2. 14:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a wc-illatosítónkat, szappanokat ki kellett, hogy dobjam, mert olyan erős illatnak éreztem, hogy felfordult tőle a gyomrom. A hűtővel én is dettó így voltam, és sajna a hálószobánkkal is. Az új bútorok fa illata 1-2 hónapra teljesen távol tartott a hálótól, mert már ajtónyitáskot öklendeztem. :)
2008. okt. 2. 14:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan dolgokat is megérzel, amit pl. eddig nem. És be tudod azonosítani őket. Én pl. meg tudom pontosan mondani, amikor a lépcsőházban vagyok, hogy mely lakásban mit főztek. :)

23 hetes kismama

2008. okt. 2. 14:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Eszembe jutott még az öblítő illata, a szalonnasütés illata, a füst szaga. A fürdőben az elektromos illatosító. Ezeket se bírtam.:-))
2008. okt. 2. 15:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem okoz feltétlenül roszullétet, csak pl már messziről ki tudod szúrni azokat a szagokat, amiket más még nem érez.Úgymond kifinomul a szaglásod. Én pl már a bejárati ajtó előtti lépcsőn éreztem a Raid szagát, pedig a párom a legbelső szobában fújt vele:))
2008. okt. 2. 15:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Én rosszul vagyok!!!

Túsfürdőből csak illatmentes, no öblítő, no hűtőszag,no parfűm, no illatszerek stb

És legfőképpen lecsót sehol ne érezzek, mert akkor hányok ha megérzem, és ha kimondják, hogy lecsó rosszul vagyok.

2008. okt. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!