Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma töltöttem a 20. hetet,...

Ma töltöttem a 20. hetet, eddig 3 kilót híztam csak és alig van egy picike hasam, pedig alapból vékony vagyok. Rendesen fejlődik a baba?

Figyelt kérdés
Utoljára a 16. héten voltam orvosnál, akkor minden rendben volt (külföldön élek itt a második genetikai majd csak a 22. héten lesz). Félek minden rendben van-e, az elöbb olvastam itt gyakorin egy régebbi régebbi kérdést, ahol mindenki azt írta, hogy 20 hetes korai körül már kb 5 kilo pluszban volt és már rég kismama nadrágokat hordott. Nekem meg 3 kilo pluszom van és még alig van egy kis pupocska. Nyugtassatok meg légyszi!
2016. szept. 18. 07:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy baratnom 30hetes semmit sem hizott. Sőt fogyott ahogy elnèzem..
2016. szept. 18. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
8as: Nem kötelezően, de azért jó tudni, h a terhesség azt hiszem 12ik heteig az anya vére 1-1,5 literrel megno. Ehhez jön a baba súlya, magzatvíz, méhlepény stb. Nekem ezt doki magyarazta el 😊 hogy miből jún a plusz😊
2016. szept. 18. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Teljesen alkati kérdés hogy mekkora a hasad, barátnőmnek a melleivel egyvonalban volt a hasa mikor szülni ment. Ha a vizsgálatok szerint a baba szépen fejlődik, akkor meg pláne nincs miért aggódni. Anyukám anno 7-8 kg-ot hízott egész terhessége alatt és vékony alkat volt.
2016. szept. 18. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 24 hetes vagyok és 3 kiló plusz van rajtam. A hasam se nagy. A baba pedig jól van. :)

Alkat kérdése is, hogy ki mennyit hízik. :)

2016. szept. 18. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a 21. hétig híztam 3 kg-t, szintén vékony testalkattal.

A pocak a 18. héten kezdett el látszani, de még most is normál nadrágokat hordok, a terhesnacik leesnek rólam. Én még túl soknak is tartottam ezt a hízást, ha összességében kb. 7-10 plusz kg javasolt. És a pocak csak mostantól kezd igazán nőni.

2016. szept. 18. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Mellesleg a has mérete teljesen alkati dolog. Az első terhességemnél mindenórás terhesen simán fel tudtam úgy öltözni, hogy senki nem nézett terhesnek (94 cm haskörfogattal és 67 kilóval mentem szülni 40 hetesen, átlagos méretű babám lett:3030 gramm 55 cm).

A múlkor meg NST-n láttam egy vékony, alacsony kismamát, aki mint kiderült a 39. hetét taposta. Vékony nyári ruhában alig domborodott a hasa! Hát ő még rajtam is túltett, soha meg nem mondtam volna, hogy terhes (pedig vékony volt, kb 55 kiló).

Szóval ennyit a has méretéről!

2016. szept. 19. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!