Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes pocakos vagyok és hol...

6 hetes pocakos vagyok és hol barnás hol rózsaszínes folyásom van. Voltam már orvosnál is azt mondta minden rendben és ez normális. Szerintetek is az? Kinek volt ilyesmi? ) )

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 13:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Most biztos jól le leszek pontozva, de kinyílt a bicska a zsebemben. Egyrészt, nem hiszem, hogy hat hetesen pocakos vagy, tudom, hogy nem így érted, de ettől a kifejezéstől, ugyanúgy, mint a pocaklakótól, hányingerem van. De ez az én bajom. A te bajod viszont, hogy tanácsot kérsz, az itt levő tapasztalt nők, akik ezt átélték, elmondják, hogy egyaltalan nem normalis, amit írsz, de lerendezed annyival, hogy péntek delutan van, nem írsz mit csinálni. Ha péntek delutan fog megindulni majd a szülés, akkor is így leszel? Nincs olyan, hogy nem tudsz mit tenni, főleg, ha a gyereked élete múlik rajta. De a te dolgod.
2016. szept. 16. 16:53
 12/32 anonim ***** válasza:
Írsz=tudsz
2016. szept. 16. 16:54
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Én már csak azt nem értem, hogy mi a bánatnak tetted fel ezt a kérdést?

Mert hogy elég egybehangzóan az a vélemény, hogy egyáltalán nem normális, másik dokival is meg kellene nézetned magad, de te erre beszólsz, hogy azt mondják a doki tudja mi kell mi nem. Nos, ha ebben te ennyire hiszel, akkor minek a kérdés? Hiszen a doki azt mondta nincs gond, és normális... Most akkor hiszel neki, vagy sem?

2016. szept. 16. 18:57
 14/32 A kérdező kommentje:
Utolso! Képzeld, anyum 4 gyerekes anya,o mondta ma hogy neki is volt ilyen es teljesen normalis az elejen. Voltam orvosnal a heten es mindent rendbe talalt akkor nem lehet baj, az orvos is mondta hogy nics semmi ez normalis, azert csak jobban hiszek nekik,mint neked ;) Es gondold at mit irsz mielott kiirod ;)
2016. szept. 16. 19:43
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem mindig jelent rosszat... amikor elkezdodott a barnazas aznap voltam is orvosnal es o mondta
2016. szept. 16. 19:44
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

Gondoljam meg, mielőtt leírok valamit? Miért, mi olyat írtam? Na ide figyelj, ha ennyire tájékozott vagy, meg anyukád is megmondta, akkor MINEK TETTED FEL EZT A KÉRDÉST????

Csak hogy mások is megsimizzék a buksid, hogy nyugi, semmi baj, ez tök normális? Csak mert más választ nem fogadsz el.

Tégy egy szivességet mindannyiunknak. Ne kérdezz itt többet, te úgy is olyan marha okos vagy, hogy nincs szükséged az itteni tanácsokra. Maradj meg magadnak!

2016. szept. 16. 19:58
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Nem te irtál már a héten kétszer is barnázással kapcsolatban? Miért irod ki mindíg? Ugyis ugyan azt a választ kapod! Amúgy meg sokat kellene pihened és nem ezen rágodni.
2016. szept. 16. 20:06
 18/32 anonim ***** válasza:
80%

De, tuti, hogy ő az. És a a vicc, hogy jobban hisz az anyukájának meg a okinak, mint az itteni válaszadóknak, mégis újra meg újra megkérdezi. :))))

Ez ám a logika!

2016. szept. 16. 20:08
 19/32 anonim ***** válasza:
77%

Mentem én már hajnal 3kor is nőgyógyászati ügyeletre 😉

Terhesen semmilyen barnázás\vérzés nem normális.

Nekem 5 hetesen az ügyeletes orvos annyit mondott nem lát semmi problémát,vagy megmarad vagy nem.

Felhívtam az orvosom hiába hétvége volt,ő Javasolta szigorúan feküdjek,szedjek magnéziumot,hétfőn megnéz ő!Haematómám volt.3x4cm-es és ez később Nőtt is,1hónapig véreztem miatta.Vérzéscsillapitót is kaptam...Szerencsére megmaradt a picim.

A mostani terhességemnél is volt pici barnázásom.Kedden voltam dokinál minden rendben volt,csütörtök reggelre meg sok barna folysom lett,emiatt csütörtökön megint elmentem az orvosomhoz.Ő is mondta ha nem javul vagy erősödne akkor hívjam vagy ügyelet.

Olyan nincs h normális a vérzés!

2016. szept. 16. 20:19
 20/32 A kérdező kommentje:
Ti vagytok felhaborodva hogy az orvosnak jobban hiszek mint nektek, csak nem orvosok vagytok ;) Gondolkodjatok mar el konyorgom miket irtok, a szintetekre mar nem lehet jobban lesullyedni. Amugy van mar egy 1 eves kisfiam akkor is volt barnazasom 7hetesen es megmaradt a baba es normalis volt hogy barnazok!! A kerdest meg azert tettem fel hogy tobbet tudjak errol es ERTELMES valaszokat vartam volna, helyette kaptam lenezo valaszokat, nem kene masokat igy elitelni,mit is kepzeltek amugy?!
2016. szept. 16. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!