6 hetes pocakos vagyok és hol barnás hol rózsaszínes folyásom van. Voltam már orvosnál is azt mondta minden rendben és ez normális. Szerintetek is az? Kinek volt ilyesmi? ) )
Én már csak azt nem értem, hogy mi a bánatnak tetted fel ezt a kérdést?
Mert hogy elég egybehangzóan az a vélemény, hogy egyáltalán nem normális, másik dokival is meg kellene nézetned magad, de te erre beszólsz, hogy azt mondják a doki tudja mi kell mi nem. Nos, ha ebben te ennyire hiszel, akkor minek a kérdés? Hiszen a doki azt mondta nincs gond, és normális... Most akkor hiszel neki, vagy sem?
Gondoljam meg, mielőtt leírok valamit? Miért, mi olyat írtam? Na ide figyelj, ha ennyire tájékozott vagy, meg anyukád is megmondta, akkor MINEK TETTED FEL EZT A KÉRDÉST????
Csak hogy mások is megsimizzék a buksid, hogy nyugi, semmi baj, ez tök normális? Csak mert más választ nem fogadsz el.
Tégy egy szivességet mindannyiunknak. Ne kérdezz itt többet, te úgy is olyan marha okos vagy, hogy nincs szükséged az itteni tanácsokra. Maradj meg magadnak!
De, tuti, hogy ő az. És a a vicc, hogy jobban hisz az anyukájának meg a okinak, mint az itteni válaszadóknak, mégis újra meg újra megkérdezi. :))))
Ez ám a logika!
Mentem én már hajnal 3kor is nőgyógyászati ügyeletre 😉
Terhesen semmilyen barnázás\vérzés nem normális.
Nekem 5 hetesen az ügyeletes orvos annyit mondott nem lát semmi problémát,vagy megmarad vagy nem.
Felhívtam az orvosom hiába hétvége volt,ő Javasolta szigorúan feküdjek,szedjek magnéziumot,hétfőn megnéz ő!Haematómám volt.3x4cm-es és ez később Nőtt is,1hónapig véreztem miatta.Vérzéscsillapitót is kaptam...Szerencsére megmaradt a picim.
A mostani terhességemnél is volt pici barnázásom.Kedden voltam dokinál minden rendben volt,csütörtök reggelre meg sok barna folysom lett,emiatt csütörtökön megint elmentem az orvosomhoz.Ő is mondta ha nem javul vagy erősödne akkor hívjam vagy ügyelet.
Olyan nincs h normális a vérzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!