Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig vezettetek terhesen?...

Ti meddig vezettetek terhesen? Mennyire veszélyes nagy pocakkal vezetni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 11:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Igen, használtam övterelőt.

(#3)

2016. szept. 16. 12:56
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat :)

Ma a háziorvosom közölte, hogy "nem tudtam, hogy nekem már tilos vezetni??"

Komolyan megijedtem, mert azt hittem tényleg így van a Kreszben, pedig ilyesmit nem tanultam.

2016. szept. 16. 12:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
38. hétig dolgoztam, addig vezettem is, mert a munakhelyem 40 km-re volt és odaadták a céges autót, azzal mégis könnyebb mint busszal-mondták. Annak ellenére vezettem végig, hogy 34 hetesen egy hülye miközben előztem őt, rám rántotta az autót, mert nem vette észre, hogy ott vagyok... (Toyota kombi volt a céges autó, nem egy moszkvics) Övterelőt viszont az elejétől használtam, szerintem nagyon hasznos.
2016. szept. 16. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A szülés napjáig. Ha nem hagyom otthon a bőröndöt (elméletileg csak ellenőrzésre mentem, eszembe se volt még szülni), akkor mondhatnám, hogy azzal mentem szülni. De így még hazarohantam, a nagyot leadtuk, és a férjem vitt be.
2016. szept. 16. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is használok övterelőt.
2016. szept. 16. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Tulhordtam a masodikat is, meg az nst-kre is kocsival mentem. Epp eleg volt arra talalni valakit, aki vigyaz addig a masik gyerkocre.

(Aznap is vezettem, amikor szultem)

Nekem egyaltalan nem izgulos sem a dokim, sem a szulesznom, mindketto azt mondta hajra, nyugodtan.

Most 37. Hetben a harmadikkal, en viszem/hozom oviba/bolcsibe a nagyobbakat. Nalunk ez tomegkozlekedessel, gyaloglassal 1,5-2 ora lenne... koszi.

Elsonel hasznaltam ovteterelot, de engem nagyon nyomott erdekes modon. Masodik kettovel nem, de ugy allitom be, hogy has alatt es lazabban, nekem ugy marad a sima ov is.

Ha attol rettegnek mi tortenik vezetes kozben, az ujszulottet se mernem bele rakni, meg a nagyobbakat sem. Vagy nekik mar mindegy?

Nekunk nincs segitsegunk. Persze konnyebb lenne, ha mas cipelne engem vagy a gyerekeim, csak jobb hijjan maradok en, mint anya 😊

2016. szept. 16. 15:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Mindkét szülésem napjáig vezettem, kocsival jártam be dolgozni, rokonokhoz, bevásárolni mindent. A második szülésemnél kezdő fájásokkal a boltból még hazavezettem.

Övterelőt használtam, egyébként egy apró koccanásos balesetem volt még a legelején.

Nézd ha nagy baleset van akkor az nagy baj és úgysem tudsz mit tenni. De a buszon is simán eleshetsz vagy valaki rádesik egy fékezésnél. A gyaloglásnál meg rosszul lehetsz és akkor ki segít rajtad félúton. És biztosan nem szállnék buszra nagy tömegben, teljesen összepréselik az embert olyankor.

Ezek közül még a kocsi a legjobb megoldás, mert egyrészt óvatosan tudsz vezetni (az őrülteket így sem tudod kizárni de azért óvatos, körültekintő, nyugodt vezetéssel sokat lehet ám javítani rajta) és bárhonnan mobil vagy. Picit túlparázod az egészet, de ez normális is ilyenkor. Viszont a görcsölgetésekkel azért érdemes lenne foglalkozni, sokat pihenni, magnéziumot szedni, esetleg haskötőt venni. De gondolom ezek azért megvannak.

2016. szept. 16. 15:45
 18/20 anonim ***** válasza:

40+3 még vezettem, másnap szültem, akkor a férjem vitt be :D szeretek vezetni, terhesen is szerettem :) buszozni meg nem szeretek...

addig vezess míg kényelmes neked :)

2016. szept. 16. 17:34
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!

Nekem eszembe sem jutott máig túlparázni, csak a doki ijesztett meg.

2016. szept. 16. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:

33 hetes vagyok, inkább autóval járok mint busszal, több ismerős is meséli hogy benyelte a f.sós-hányós vírust...

messzire nem megyek, ha rosszul lennék meg tudok állni, és igyekszem nagyon defenzíven vezetni.

a kisember nagyon szeret rugdalózni autózás közben, lehet hogy őt jobban zavarja mint engem :D

2016. szept. 17. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!